Hol lehet most úszni, szaunázni, hogy az értelmetlen kormányrendelet miatt az uszodákba csak versenyzők mehetnek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 21:32
3/35 anonim válasza:
A bírod a jeges vizet, akkor bármelyik szabad vízben, ahol nem tilos a fürdés.
6/35 anonim válasza:
Lehet ha rendelkezel versenyengedéllyel. Amit most nem túl bonyolult beszerezni, mivel hirtelen a fél ország élsportoló lett :D
7/35 anonim válasza:
6: Versenyengedélyhez sportszövetségi tagság kell. Azt meg nem kapod meg puszira. Orvosi és minősítő kell hozzá. Szvsz. amit írtál egy ökörség.
8/35 anonim válasza:
1. A kormányrendelet nem értelmetlen.
2. Irigyellek, hogy a szaunázás hiánya jelenleg a legfontosabb problémád. Én speciel a 80 éven felüli szüleimért aggódom jelenleg és kisebb gondom is nagyobb ettől.
9/35 anonim válasza:
#8!
Hidd el sokak számára -így nekem is- fontos a családtagok egészsége, de ha leülök a sámlira és "aggódok", attól még nem lesz jobb a helyzet.
Különben hívhatod akár kisebb gondnak, akár nagyobbnak, de hetente legalább egy alkalommal én is szívesen elmennék szaunázni.
Pffff.
10/35 anonim válasza:
Nekem is hianyzik az uszoda, hetente 2x jartam😒 Nem ertem, h letszamkorlattal miert nem nyit ki. Fizetnek akar 5x annyi belepot is, csak mehessek. Igerem, hazaerek 8-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!