Van még esély a versenyúszásra? (lentebb)
Figyelt kérdés
Versenyúszó akarok lenni, kiskoromban kb 9 évesen amikor az iskolával úszni voltunk akkor mondták hogy menjek versenyekre, én hülye nemet mondtam, utána gyógyúszásra kellett járnom kb. 1 évig. Most 12 és fél éves vagyok, van még esély a versenyúszásra?2010. aug. 14. 11:45
1/3 anonim válasza:
Vágj bele minél hamarabb,ha ilyen lelkes vagy!Én is sportoló vagyok,és én is nagyon bánom hogy nem kezdtem el időben a versenyzést,nehogy te is így járj...De én már 22 éves vagyok,neked még van időd!Érdemes egyébként szétnézni,és jó klubbot,jó edzőt választani...Nem egyszerű...Sok sikert!:)
2/3 anonim válasza:
lehetsz versenyúszó még, de ha csak most kezded, és nem vagy nagy tehetség, ne várj sokat , nem lesznek nagy eredményeid, mivel nem 1-2 év alatt lesznek eredményeid, hosszú évek kemény munkája ... de azért sok sikert
3/3 anonim válasza:
Kezd el, mindenképpen jó ha sportolsz, de 12 évesen nem fogod tudni behozni a többi versenyúszót. Ha most kezded olimpia, eb, vb stb. felejtős! Viszont nyersz vízbiztonságot, állóképességet, mindent amire a spoórt megtaníthat, jó környezetben leszel, sok barátot szerzel, az edzőtáborok kemények de hangulatosak, és a tüdőkapacitásod sem lesz hétköznapi :) Mindenképp csak előnyöd származhat belőle! De hiú ábrándokba sem akarlak kergetni, az igazi eredményes úszók 4 évesen kezdik, de max 6 évesen, és onnantól folyamatosan egyesületben úsznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!