Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hol lehet még horgászengedély...

Hol lehet még horgászengedély nélkül horgászni?

Figyelt kérdés
Úgy értem veszek 1 napijegyet aszt lehet pecázni.

#Horgászat,tó hal,
2020. okt. 23. 05:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Hol van ilyen töketlen barom "tógazda"?
2020. okt. 31. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:
20%

Szinte minden nagyhalas tavon. Csak, hogy párat amit ismerek felsoroljak a teljesség igénye nélkül:

Délegyházi nagyhalas tavak, mint a Harcsa horgásztó.

Az Eldorado Jásztelken szintén csak állami jegyet fogad el, turistát nem.

Sárberken dettó.

Illetve az ÖSSZES olyan tó ami zártkörű egyesület kezelésben van, mivel az egyesületi tagsághoz ugye kell normál állami jegy...

És még töménytelen ilyen tó van. Ez amúgy legritkább esetben okoz problémát, mert nagyon nagyon kevesen akarnak nagyhalas tavakra

turista jeggyel menni pecázni, mivel aki meg tudja venni a kötelező felszerelést megfelelő minőségben (botok, merítők, bölcső, stb...) annak nem okoz gondot egy rendes engedély...

2020. okt. 31. 15:46
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

11

Vannak ilyen tavak, ahol jó pénzért kiflicsücskön felhizlalt gigapontyokat lehet fogni. De hát annak nem sok köze van a horgászathoz. Olyan mintha a csajfelszedést hasonlítgatnád azzal, hogy elmész egy prostihoz.

2020. okt. 31. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Meglepő módon vannak emberek, akiknek nincs sok idejük és inkább kifizetnek 2-4e forintot egy napijegyért aztán fognak halat is. Elmegy egy évben 20x és mind élmény lesz.

Aztán vannak az "igazi horgászok" akik megvesznek egy vadvizi területi jegyet 30-50e-ért aztán egész évben fognak 2 pontyot meg 5 kiló törpeharcsát, miközben többet költenek etetőanyagra, mint amennyi a "kiflicsücskös" tavon lett volna az éves bérlet.

Mindenki eldöntheti melyik jön be neki jobban...

2020. okt. 31. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem érted.

Ahhoz, hogy napijegyet vegyél, kell állami jegy. Ezt a turista jegyre is ki lehet adni, de csak 1 bottal lógathat. Ha rendes éves állami jegyet vesz az sokkal többe kerül bár 2 botos. A tógazdának nem tökmindegy?

A turista jegy csak 3 hónapig jó, úgyis csak annyit pecázna, aki meg eleve csak 1 bottal lógat és úgyse viszi haza, na annak meg főleg.

2020. okt. 31. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
De én értem. Csak leírtam neked, hogy hol mi a helyzet és azt is, hogy mi a logika mögötte.
2020. nov. 1. 05:34
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem írtad le hol van ilyen töketlen marha tógazda.
2020. nov. 1. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
3 példát is hoztam neked. 12-es kommentben. Hanyat szeretnél?
2020. nov. 1. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, azt pont nem vettem észre.

Na de a sznob zárt egyesületeket hagyjuk is. Ezek olyanok mintha qrvázni mennél. Nem horgászat.

2020. nov. 1. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

A 3 példából egyik sem zárt egyesület. Bárki odamehet és vehet napijegyet, horgászhat.

Azért érdekesség képpen, kifejtenéd, hogy neked milyen az "igazi" horgászat?

2020. nov. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!