Hol lehet még horgászengedély nélkül horgászni?
Figyelt kérdés
Úgy értem veszek 1 napijegyet aszt lehet pecázni.#Horgászat,tó hal,
2020. okt. 23. 05:16
1/20 anonim válasza:
Elvileg sehol, állami jegy kell hogy legyen, az más kérdés
hogy magánkezelésü horgásztavakon esetleg a tulaj meg kockáztatja
a dolgot és nem kér semmi féle papirt, de hogy hol merre van ilyen
ki tudja ? Elég húzós a büntetés ha valakit meg csípnek ezen!!!
4/20 anonim válasza:
3
Ez baromság. Eleve én évek óta nem találkoztam halőrrel pedig elég sok helyre járok, másrészről magántavakra nem tehetik be a lábukat, semmi közük oda így ellenőrizni sem tudnak.
6/20 anonim válasza:
5
" Magyarország minden halgazdálkodási vízterületén"
Igen, itt a lényeg. Egy magántóra a tulajdonosa azt mond amit akar.
8/20 anonim válasza:
Magán tavon is mindenhol kérnek engedélyt.... Sőt, sok helyen a turistát sem fogadják el.
9/20 anonim válasza:
Aztán miért nem fogadják el a turistát? El kell.
10/20 anonim válasza:
Nem KELL. Magán tavon joga van a tógazdának saját szabályokat felállítani. Ezzel szinte mindenhol élnek, legtöbb helyen megállnak a felszerelés kötelező előírásainál (halbölcső, matrac, min. vagy maximum zsinórvastagság, menekülő ólmos szerelék, stb...) de nagyon sok nagyhalas tavon kerek perec nem engedik a túrista jegyes horgászatot. Valahol érthető, hogy 15-20 kilós ponty komoly érték, nem akarják a sérülését kockáztatni kevésbé tapasztalt horgászokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!