Mennyire használható egy ilyen szett?
Kezdő pecas vagyok, hirdetésében találtam ezt az akcios feder szettet:
Nyilván az ára alapján nem várok csodát, a kérdés inkább az, hogy nagyon xar-e és teljesen felejtős vagy érdemes lehet megvenni úgy, hogy majd 1-2 év múlva lecseréljem ha komolyabban akarok pecazni.
A bottal nincs gond, ha azt tudomásul veszed, hogy ez nem egy érzékeny, keszeges pálca, hanem egy kemény pontyozó bot, ami a nevében is benne van...
Az orsó már lehet kérdéses darab, ahhoz nekem kevés bizodalmam lenne, de egy normálisabb feeder orsó ára kb ott kezdődik, mint amennyibe ez az egész csomag kerül.
A kiegészítőknél meg az a kérdés, hogy kell-e neked egy-egy, használod-e majd, vagy csak kacat lesz, de összességében az is elmegy, azok különben is fogyó eszközök, és ha nem szimpatikus pl a zsinór nem rakod fel, nézel valami másikat helyette.
Én már több évtizede horgászom, de nekem is van a szettben lévő bot, ami szólóban is akciós 7ezer forint körül van így az ára.
Növényzettel benőtt csatornán használom, ahol esetenként jöhetnek komolyabb halak, elbírja a 25-ös, 30-as zsinórt, ami nekem elvárás volt, de másnak esetleg ez lehet pontosan a hátránya: ez a bot nincs összhangban a 18-as 20-as zsinórokkal, azokhoz nagyon "durung".
Az orsó az én elvárásaim alatti szinten van, egy kezdőnek talán megfelel, de kb egy szezonos lehet, és a legfontosabb kérdés, hogy a fékje mennyire használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!