Zsinór csere lenne és szeretnék valami szineset. Milyen jó márkákat tudtok?
Figyelt kérdés
A mostani egy carpzoom bulldog zsinór. Teljesen megvagyok elégedve vele csak más színt szereknék. Egyikre gondoltam narancsot másikra lilát. Ahogy láttam nincs ilyen szín az eddig használt márkába. Ha tudtok hasonló teljesítményű márkát ajánlani megköszönném.2020. aug. 25. 22:38
1/3 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem hogy bojlis horgászathoz.
2020. aug. 25. 22:44
2/3 anonim válasza:
A Carp Expert zsinórok között találsz neonsárgát, narancsot, lilát.
Bár nem értem, miért kell egy számodra megfelelő zsinórt csak a színe miatt lecserélni, pláne úgy, hogy az egyik narancs, a másik lila legyen
3/3 A kérdező kommentje:
Kezdő horgász vagy két éve van engedélyem. Szerintem 17 éves fejjel te is mást választanál a sima zöld helyet😀.
Mellesleg ha nem találok normálisat maradok a bulldognál.
2020. aug. 26. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!