Mennyibe egy ablakcsere: régi fa műanyag keretesre? Átlagár? Semmi extra. Most régi 70-es évek faablakai vannak. Mennyi kb szereléssel egy normál ablakra? Sima műanyag nyílászárót szeretnénk.
Van egy olcsójános megoldás, elég sok helyen látni...
Nem veszik ki tokostul a régit, hanem a meglévő keretbe nyomják bele az újat, ezáltal kisebb lesz az új ablakod, elég hülyén néz ki.
Persze nem a kérdésre válaszoltam, de azért nem árt tudni, hogy a rendes csere az többe kerül.
Neten vannak ajánlatok, de úgy kb négyzetmétere leggagyibban is 50e. Inkább jobb 75e/m2 vagy 100e/m2 körül gondolkodni.
Csak melegperemeset vegyetek, majd meglátod mi az.
Én novemberben az Aranyablaknál a két szárnyas bukó~nyílóra,2rétegű üveggel br.78ezres ajánlatot kaptam.
Semmi redőny,szúnyogháló,párkány,CSAK az ablak.
145x195
Ebből "ki tudsz indulni"...
Az itthoni sufnikban készítettekből nem kértem, mivel a szomszédomnak a termoüvege belseje kézlenyomatos volt.
Egyenesen a külföldi gyárból rendeltem, és magam építettem be.
4 db bukónyíló ablaknál tartok, ami eddig 160ezer Ft-ban állt meg osztrák vasalattal.
Ehhez jött hozzá ablakokként 8 db hosszú téglacsavar, és ablakonként 1-1 db purhab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!