Kőművest vagy festőt kell hívni? Régi fa ablakunk cseréjébe belevágtunk vagyis megrendeltük a műanyag ablakot, a cég beteszi az ablakot, de a többi munkát kivel kell végeztetni?
Bizony hogy nem minden ablakos cég vállal kőmüves munkát .
Ha vállal,akkor keményebben kell fizetni is .
Mi még a berakást is kőmüvesre biztuk,ha már mindenképp kell .Azért mindent ne bizzunk a festőre,inkább fordítva .Ha ügyes kőműves,jó szakembert találunk,a festést magunk elvégezhetjük utána .Mi is igy haladunk előre,már 1 éve lassan .
Megcsinálhatja kőműves is, festő is, burkoló is, gipszkartonos is, vagy akár egy ügyes ember aki csinált már ilyet és szépen dolgozik. Én tótum-faktumnak hívom az ilyet :)
Talán úgy kellene megközelíteni mivel akarjátok visszajavítani. Ha vakolással akkor inkább kőműves tudja ügyesen megcsinálni, gipszkartont akár festő, nálunk hungarocellel van az összes ablak keret kiegyenesítve (hálózva, élvédőzve, glettelve, festve) ezt pár ablaknál segítettem aztán már magam is megcsinálgattam. Mondjuk az utolsó két ablakot már magam is raktam be. Vagy Ytong... van aki azzal csinálja.
A legjobb szerintem - most már így csinálnám - amikor ki van bontva az ablak akkor szépen felragasztani xps lapokat ami átéri a teljes fal szélességét és utána be az ablakot. Megadja az egyenest is, szigetel is, kevés munka lesz utána javítgatni. Persze az ablak méretnél akkor figyelembe kell venni a vastagságát. Most már így csinálnám, de már kész van mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!