Hogyan tudok állami turista horgászengedéllyel horgászni?
Most akarok elkezdeni horgászni a horgász kártyát már megigényeltem de az még 1 hónap múlva jön meg. Addig is szeretném elkezdeni a horgászatot. Hallottam hogy ha online megcsinálom a vizsgát és kiváltom ezt a turista engedélyt akkor három hónapig horgászhatok.
A horgászjegy.hun megcsináltam a vizsgát ha befizetem a 2000 ftot akkor lényegében már csak az adott tóhoz tartozó napi jegyet kell befizetnem és horgászhatok is? Ha véletlen ellenőrbe botlanék hogyan tudom igazolni hogy nekem érvényes turista engedélyem van?
A horgászkártya postázását nem kell kivárni, a regisztrációs azonosító elég a további papírok kiváltásához, ha "teljes" engedélyt szeretnél már az idén.
Túrista engedély csak egy botra érvényes, és az sem biztos, hogy mindenhol horgászhatsz, de ebben nem vagyok képben, de okkal "túrista".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!