Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Víz alatt hogy nem megy be a...

Víz alatt hogy nem megy be a víz a fülünkbe?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 03:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
54%

Nekem gyerekkoromban sokszor felszúrták a fülemet, anno egy fül-orr gégész azt mondta, ne menjen víz a fülembe soha. Pár éve, immár felnőttként megkérdeztem egy másik orvost, azt válaszolta, hogy mivel zárt a dobhártyám, nyugodtan belemehet a víz.

És valóban, nincs is ilyen gondom.

Egyénileg mindenkinek ki kell tapasztalnia, mire érzékeny. Az ilyen általános eltiltásokat érdemes fenntartással kezelni, utánaolvasni, más orvosokat megkérdezni, józan paraszti ésszel végiggondolni...

2020. aug. 7. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
El kell végezni az orvosi egyetemet, ez az általános állításokhoz elég. Utána el kell végezni mgé valamit, ami az általános fenntartásokhoz elég, hogy felülbíráljuk, amit az orvosok mondanak. Így józan paraszti ésszel már mindenki tudni fogja, hogy a dobhártya miből áll, és hogy az beforr. Ez tényleg általános iskolás anyag, valószínűleg mindenki tudja, miből van a dobhártya és milyen tulajdonságai vannak. Józan paraszti ésszel utánaolvasok az integrálszámítás bírálatának is, és azt is felülbírálom. Hát igen, aki tud, az tud4
2020. aug. 7. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nekem gyerekkoromban sokszor felszúrták a fülemet, anno egy fül-orr gégész azt mondta, ne menjen víz a fülembe soha."

Egészen biztosan nem azért mondta, mert ott maradt a lyuk, hanem mert a sok felszúrás miatt vélelmezhető volt, hogy kifejezetten érzékeny a vízre a füled, és a további felszúrások idővel halláskárosodást okoznak a dobhártya hegesedése miatt. Ezért mondhatta.

2020. aug. 8. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem mindig belemegy

Úszósapiban is

2020. aug. 29. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!