A szomszédomra ráhívhatom a rendőrt, hogy egész nap itt zúg a fülünkbe a kocsija, mert ő szereli?
Ha csak egyszer-egyszer csinálja, azt el kell viselni. Tudom, szívás, amikor éppen pihenni akar az ember, de tudomásul kell venni, hogy a szomszédnak is lehet zajos tevékenysége a szabadidejében.
Ha minden hétvégén ez van, akkor inkább jobb vele megbeszélni a dolgot, és megegyezni abban, hogy pl. előre szól, mikor szeretne zajongani.
Ha éjjel csinálná, akkor hívhatnál rendőrt. Nappal nem csinálnak semmit ilyesmiért.
Kétlem hogy ha szereli is akkor csőgázzal járatja egész nap. Pár órát meg kibírsz. Én annyit szoktam mondani panelban, hogy ha bármi féle hangoskodás van akkor lehetőleg reggel 9 után meg este 8 előtt próbálják csinálni. Gondolok itt porszívózásra, fúrásra stb.
Türelmesnek kell lenni, mert neked is jöhet lakásfelújítás, házibuli amikor meg a másiknak kell elfogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!