Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vizicsúszdázhat olyan, aki...

Vizicsúszdázhat olyan, aki nem tud úszni?

Figyelt kérdés
Mikor leérkezel a csúszdából, meg van a veszélye hogy bele tud fulladni egy olyan ember aki nem tud úszni?

2020. júl. 25. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Kevés helyen van mélyebb víz, a legtöbb másfél méter, de van olyan is, ahol csúszópályára érkezel
2020. júl. 25. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha mély a víz, akkor igen. Bár kevés az esélye
2020. júl. 26. 00:22
 3/10 anonim válasza:
20%

Nem tudok úszni. Egyszer az AquaWorld-ben olyan mély vízbe érkeztem a csúszdáról, hogy magam is meglepődtem...fulladoztam de aztán fel tudtam állni.

Egy kisebb trauma lett nekem.

2020. júl. 26. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

3-as, az aquaworldben egy csúszdáról csúszol mélybe, azt pedig a Hagyma nevezetű csúszda, 2 méter. A többi 1.40-be érkezik, vagy csúszópályára. Am csúszás előtt talán el kellene olvasni a kiírt információkat, főleg ha nem tudsz úszni, ahogy én sem, mégis szinte mindenhol le tudok csúszni, mert a csúszdák java nem érkezik 1.50-es víznél nagyobba.

Kérdező, neten sok csúszdás helyről van információ, hogy mekkorák a csúszdák, milyen mély vízbe érkezel. Van terv, hogy hova akarsz menni?

2020. júl. 26. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Ja, és nem vagyok magas sem, 1.60 cm vagyok
2020. júl. 26. 21:29
 6/10 anonim válasza:
32%

Nem azt írtam, hogy bele lehet fulladni!

A lehető legrosszabb módon érkeztem a vízbe, ráadásul én csesztem el, mert nem ezen akartam lecsúszni.

Hirtelen pánikba estem, de amúgy nem volt életveszélyes.

2020. júl. 26. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne rémítsük meg szegényt, nem lesz kedve elmenni csúszkálni. Ritkán történnek ilyen esetek, ott te ronthattál el valamit
2020. júl. 26. 21:43
 8/10 A kérdező kommentje:
AquaWorld-be akarunk elmenni a családdal, a gyerkőc miatt kérdezem mert még nem tanult meg úszni (12 éves), és nem tudom hogy engedjük-e csúszdázni. :)
2020. júl. 26. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Némelyik csúszdánál magasságkorlát van, ami 130 cm. Egyébként simán csúsznak kissebbek is. Viszont a Hagyma csúszdára ne engedd, az mély, de olvasd el ezeket:

[link]

A 0,25 azt jelenti, hogy csúszópályára érkezik

2020. júl. 26. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. júl. 26. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!