Egy hónapja járok úszni, azóta jobban fáj a derekam. Miért?
Pont ez jutott eszembe...hogy kint van a fejed a vízből..
Inkább csinálj helyette gyógytornát.
Pár alkalom alatt megtanulod egy gyógytornásztól a helyes tartást és otthon tudod csinálni.
Nekem ez bevált. Ha nem hagyok ki egy napot sem, akkor néha nem is érzem. Mondjuk én ülő munkát végzek, itthon meg a ház körül a férfi munkát is.Néha alig tudtam felkelni az ágyból, de ez a torna segített.
Nekem az edző azt mondta, hogy derékfájós, hátfájós embereknek a hátúszás a legjobb. Vízből kitartott mellúszás csak ront az állapotodon, mert nagyon terheli a gerincet.
Szerintem inkább próbálkozz meg valami gerinctornával. Sok edzőteremben is van csoportos gerinctorna óra. Orvos is be tud utalni gyógytornára, itt megtanulod a gyakorlatokat, és utána otthon is tudod csinálni. Illetve én nagyon szeretem ezt a kis rövid gerinctornát, ülőmunkát végzek, ezért minden nap megcsinálom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!