Lehet horgáazni horgászengedély nélkül?
Figyelt kérdés
Pl magántavakon ahol napijegyet kell venni és sehol nem láttam az oldalukon hogy kellene? Azért nem írják oda mert magától értetődő hogy kell vagy lehet nélküle is.2020. júl. 17. 07:37
21/26 A kérdező kommentje:
20
Nélküle is pont ugyanennyi lenne. Gondolom valami kormányközeli kártyagyáros járt ezzel is jól.
2020. júl. 21. 16:46
22/26 anonim válasza:
Huszaska, az 5 évente kopasztandó kártyaszarság 1db sorszámot tartalmaz. Mindenkinek adtak egy újat és semmi több. Minden más ami rajta van sohasem változik meg, ráadásul az adószámot sem használhatták volna fel.
Szorozd már be 500 ezerrel a 2200Ft-ot, habár legközelebb úgyis több lesz, mert miért ne.
Ez egy lenyúlás.
23/26 anonim válasza:
Huszonketteske, számodra csak egyetlen megoldás marad, nem váltasz engedélyt és akkor nem kell kártya sem.
Horgászat helyett pedig ajánlom a gombászást. Olcsón végezhető hobbi és ha ügyes vagy még pénz is tudsz belőle csinálni. Az erdőn-mezőn való séta pedig nyugtató hatással van az idegekre.
Én kiszálltam ebből a vitából!
24/26 anonim válasza:
Szállj csak ki, mivel vitán felül áll, hogy a horgászkártya egyértelmű lenyúlás.
25/26 A kérdező kommentje:
Egy okostelefon alkalmazásnak több értelme lett volna csak ott nem lehet úgy lehúzni a népet.
2020. júl. 22. 07:25
26/26 anonim válasza:
Persze. De még arra sem képesek, hogy legyen egy napra kész telefonos térkép a víztérkódos vizekről, viszont be kell vésni a nem víztérkódos vizeken kifogott halaknál, a víz nevét... nonszensz. Ha egy kubikgödörben fogsz akkor mit írsz be? Egy belvízcsatorna nevét honnan kaparod elő? NINCS rajta a gúgli isten térképén se minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!