Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy működik a horgászvizsga...

Hogy működik a horgászvizsga megszerzése?

Figyelt kérdés

Annyit tudok, hogy miből lehetnek kérdések, és hogy az mennyi idő, meg hogy maga a vizsga ingyenes.

De a tananyagot gondolom meg kell vennem, az mennyi? És hol kell megvennem? A vizsga lapon van, vagy monitoron már, mint mondjuk a kresz vizsga?

Ha jól tudom, akkor előtte horgászkàrtyàt is kell kiváltanom, azt hol tudok kiváltani? És mennyibe fog nekem kerülni ez az egész?

Tegnap voltam horgászni(természetesen én nem horgásztam, csak segítettem) egy rokonommal, és megkérdeztük ezekről a dolgokról tónak az egyik halőrét, de még ő sem tudott segíteni, ezért kérdezem. Rokonom nem tud segíteni, mert ő már nagyon régen csinálta, még gyerekkoràban, és az pedig nem most volt. Keresgéltem neten, de nem találtam minden kérdésemre választ.

Borsod megyei vagyok.

2020. júl. 9. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Ingyenmes a lóf-t. Meg kell előtte venned a horgászkártya nevű lehúzást amivel kapsz egy sorszámot. Na ezután mehetsz ikszelni.

Menj be egy horgászboltba és ott el fognak igazítani.

2020. júl. 9. 14:13
 2/8 Nemtom2222220202 válasza:
Szia, a tananyagot a Nébih oldalon megtalalod. A horgászvizsga teljesen ingyenes. Es nagyon könnyű. Ami szükséges es horgász regisztrációs lap. Utánna meg igényelni kell egy horgász kártyát..
2020. júl. 16. 13:54
 3/8 Nemtom2222220202 válasza:
Egy*
2020. júl. 16. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
NEM nagyon könnyű, főleg nem egy tízévesnek.
2020. júl. 16. 14:23
 5/8 Nemtom2222220202 válasza:
Ahol én vizsgáztam ott végig segítettek. De tanulás nélkül. Semmisem könnyű :)
2020. júl. 18. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Ahol meg én ott csak a 10 éveseknek, akik szinte kivétel nélkül összekeverték a 30 és 31 napos hónapokat. Innen is csókoltatom az idióta vizsgakérdésösszeállítókat az értelmetlen direkt szivatásért.

És volt olyan nyikhaj akit kibasztak a tesztsorok javításakor, mert annyira nagy mellénnyel ült be.

2020. júl. 18. 10:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Húsz éves vagyok. Már elkezdtem rá tanulni, és megigènyeltem a kártyát is. Szerintem nem olyan nehèz a tananyag.
2020. júl. 18. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Helyes, a halfelismerést is illik tudni. A 30-31 napos hónapokat pedig tényleg illik megjegyezni.
2020. júl. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!