Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek jó a halaknak?...

Szerintetek jó a halaknak? gyorsan kellene a válasz.. a többi lent. FONTOS!!!

Figyelt kérdés
olyan etető anyagot csináltam amibe mindenfélét pakoltam, tettem bele liszt kukorica dara ecet élesztő tojás tej főtt kukorica borsó meg mg ez az arra törekedtem, hogy minél savanyúbb szaga legyen mit ne mondjak majd elhányom magam a szagától, ugye ez nem árt a halaknak? kérlek gyorsan kellene a válasz holnap reggel 7-kor megyek peca.
2020. jún. 21. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Holnap reggel 7 még messze van :D

Ma meg már elmúlt.

Amugy szerintem nem lehet gáz. Nem a romlottságtól savanyú, nem?

Bar szerintem folosleges mindent összehányni, mert egyes fajoknak mas lehet az "izlese", nen hiszem hogy ki lehet keverni 1 csodaszert ami mindent odavonz. Es én pl az edesben hiszek. Pontynak, karasznal bevalt eddig.

2020. jún. 21. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, és majd írd meg a tapasztalatodat...

Ilyen össze hányt moslékban és nem bízom, főleg az ecet funkcióját nem értem, de a víz ki tud mosni sok, egyébként hibás alkotó elemet. Valami csirizes moslék lehet, amiben van néhány hasznos alkotó elem is (kukorica, borsó), viszont, ah megeszi a hal, gyorsan jól is lakik a csirizes masszától, és egy etetőanyagnak nem ez a célja

2020. jún. 21. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Na sikerült? :D
2020. jún. 22. 23:23
 4/5 A kérdező kommentje:
igen :D útközbe kibasztam vödröstől a francba nem lehetet be dobni mert szó szerint csirizes volt.
2020. jún. 26. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
ecet funkciója a büdösítés lett volna meg a savanyítás szaggra ott volt a cucc 1x-szer elhánytam magam olyan lett xDDD
2020. jún. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!