Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Bojlis módszer+etetőkosár?

Bojlis módszer+etetőkosár?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van ez a PVA-bagezés, amikor a bojlis módszerhez hozzácsapják a kis szatyrot amibe raknak pelletet, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyire lenne eredményes ha én nem azt használnám, hanem az alapozó etetéshez használt magmixemből keverek etetőanyaggal, amit aztán etetőkosárba töltök, igy bejuttatom a saját magmixem+némi etetőanyagot, igazából az csak azért kell, hogy összefogja amig leér a mederbe és ott feloldódik, ott lesz a csalim, magok, és egy kis etetőanyag.Mivel nem horgászom messzire.A meghorgászandó távolság 50 méter, tehát nem tényező a táv, 50méterre simán el lehet dobni az etetőkosaras szereléket.

Igy ennek több értelme van nem? Ti mit gondoltok?

2020. jún. 19. 16:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyit hozzáteszek, a tavon ahol pecázok, tilos még az etetőhajó is, itt mindenki spombozik, igy én is.
2020. jún. 19. 16:48
 2/3 Csabeszmester ***** válasza:
70%
Teljesen használható módszer. Míg tavon horgásztam és nem volt se spomb,se etetőhajó,se PVA háló addig én is így oldottam meg a legpontosabban a magvas etetést a kb 50-60m távolságra lévő nádöblökbe. Annyi "hátránya" lehet hogy a laza etetőanyag odacsal kissebb halakat (dévér,kárász) vagy akár süllőt is ami felveheti a csalidat (nem tudom milyen nagyságú a csalid,bojli-fűzött kukorica-pellet-gumikukorica),nekem legalábbis volt nem egyszer hogy a fűzött,lebegtetett mézes üveges kukoricát felvette a süllő :P Nem is kicsik..deee én abszolút nem bántam eme "mellékterméket".
2020. jún. 20. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem újdonság, sokak által alkalmazott módszer ez.

Sőt, léteznek kifejezettem magvak összeragasztására készült ragasztók, ami lényegében kukorica keményítő

2020. jún. 21. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!