Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen horgász módszer (ek)...

Bitangbandi kérdése:

Milyen horgász módszer (ek) hez jó/való egy DAM Shadow 3,90m 5-40g karbon teleszkópos bot?

Figyelt kérdés
fogtam már vele 2 kilós pontyot fenekezve Balatonon, de nem értek hozzá és nem tudom hogy jól csinálom e.

2019. aug. 25. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a dobosuly egy teleszkoposnal, esetleg ez nem.egy telematch veletlen? Eleg lagy lehet, en inkabb uszozasra hasznalnam, vagy esetleg kisebb kosarakat lehet vele dobalni, de ovatosan, egy nehezebb kosartol simán elreccsenhet.
2019. aug. 25. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Valami kifutott termék lehet, a DAM hivatalos oldalán már nincs is fönn. Két magyar webshopban van, ott nem írják mihez való, pár külföldi árverési oldalon pergetőnek (spinning rod) írják. Végül bevágtam a gugliba a cikkszámát, 2177 390, és megtalálta pdfben a 2015-ös dam katalógusban. Ott pergetőnek es fenekezőnek írja a marketing szöveg. A telemachnak több gyűrűje van, ennek csak 6.
2019. aug. 26. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!