Bitangbandi kérdése:
Milyen horgász módszer (ek) hez jó/való egy DAM Shadow 3,90m 5-40g karbon teleszkópos bot?
Figyelt kérdés
fogtam már vele 2 kilós pontyot fenekezve Balatonon, de nem értek hozzá és nem tudom hogy jól csinálom e.2019. aug. 25. 12:02
1/2 anonim válasza:
Érdekes ez a dobosuly egy teleszkoposnal, esetleg ez nem.egy telematch veletlen? Eleg lagy lehet, en inkabb uszozasra hasznalnam, vagy esetleg kisebb kosarakat lehet vele dobalni, de ovatosan, egy nehezebb kosartol simán elreccsenhet.
2/2 A kérdező kommentje:
Valami kifutott termék lehet, a DAM hivatalos oldalán már nincs is fönn. Két magyar webshopban van, ott nem írják mihez való, pár külföldi árverési oldalon pergetőnek (spinning rod) írják. Végül bevágtam a gugliba a cikkszámát, 2177 390, és megtalálta pdfben a 2015-ös dam katalógusban. Ott pergetőnek es fenekezőnek írja a marketing szöveg. A telemachnak több gyűrűje van, ennek csak 6.
2019. aug. 26. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!