Milyen betegségben halt meg ma Benedek Tibor?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 08:36
12/20 anonim válasza:
És hogyan van az hogy egy 47 évest elvisz a hasnyálmirigyrák? Az nem az öregek és alkoholisták betegsége?
13/20 anonim válasza:
Hasnyálmirigy gyulladás az, ami elsősorban alkoholistákat érint. A hasnyálmirigyrák akár stressztől is kialakulhat. 47 évesnél valóban nem jellemző, de tele van a gyermekonkológia is olyan rákos gyerekekkel, akiknél még a sokat emlegetett életmód nem játszhat szerepet a betegség kialakulásában.
14/20 anonim válasza:
Én is így tudom korábban ment el szegény. Mondjuk én vasárnapról hallottam. Borzasztó, felfoghatatlan 😞
16/20 anonim válasza:
Egyszer nyilatkozta, hogy "végre sikerült" 100 kilóra felmennie (vízilabda esetén erősebb testalkat miatt). Ha pedig valaki nagyon sokat eszik, főleg sok állati fehérjét, az nagyon megterheheti a szervet. Ez is közrejátszhat.
17/20 anonim válasza:
Teljesen elfogadható ez is. Túl sok fehérje simán csinál ilyet. Nemrég olvastam , hogy a kollagen szedés is fokozhatja bizonyos daganat típusok kialakulását /terjedését ( pl melanoma )
18/20 anonim válasza:
Na, jól nézünk ki... nem tudtam, én meg most rendeltem porcerősítőt. Még hogy nem hasznos ez az oldal... persze, ezek találgatások, de nem haszontalan ismeretek.
19/20 anonim válasza:
Ne is mondd, nekem itt áll 2 tasak Gal halkollagen peptid. Nem fogom beszedni. Ahogy a proteint sem. Egyébként erről kutatások készültek. Bizonyos daganatoknal felgyorsítja a sejt képződést , néhány rak esetében lassítja a kollagen , de jobbára gyorsítja 😔
20/20 anonim válasza:
Szegény Benedek apropóján beszélünk itt ezekről, de szerintem nem baj. Azért be lehet vinni ezeket a dolgokat, azt gondolom, egy ésszerű mértékkel. Mondom, Benedek esetén az szúrt szemet, hogy szegény nagyon nagy célt ért el ezzel a 100 kilóval. Márpedig izomra hízni se egyszerű. Csak én pont arra gondoltam, hogy néha majd dupla adag porcerősítőt viszek be, de így nem teszem. Viszont ha kell, hát kell egy rövidke kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!