Szerintetek gáz úgy uszodába járni, hogy nem szőrtelenítek? 24/l
Nem ismerem az említett filmet, így nem értem a célzást, de kissé eltértetek a témától.
"Te ha szőrősen mennél strandolni szerinted a nagy ő milyen képet festene rólad?"
Egyrészt nem ez volt a kérdés, másrészt van párom, és sose panaszkodott rá, sőt. Nem azért nem szőrtelenítek, mert igénytelen vagyok, én így érzem jól magam, jól áll, és sokkal egészségesebb meghagyni a természetes szőrzetet. Persze ha ez illetlen egy uszodában, leszedem, de csakis ezért, ha egy random idegen nem tetszik az nem hat meg.
#20 erre baromira nem volt kíváncsi senki.
Persze, mert a szomszéd sávban úszás=képbe tolás. Ráadásul ide keverted a strandot, ami teljesen más kategória, ott fel se merül, hogy szőrősen ne lehetne ott lenni.
Amúgy köszi mindenkinek, aki értelmeset válaszolt:)
Ha látja és zavarja az nekem képébe tolás pláne ha tisztiba vagy azzal h zavarhatja a dolog. Ha elkezdesz úszni és másik sáv ba mennek melőled kicsit se indokolt h vágd le mi?
Lényegtelen h strandot írok vagy úszodát . Ez mind a kettőre úgyan úgy vonatkozik.
#25 Szerintem meg te nem figyeltél, nem az érdekelt, hogy jogom van-e vagy sem.
#26 Ez tök hülyeség, már bocs. Sávot váltani egyébként is szoktak csak úgy, ok nélkül. Mért úszna valaki messzebb tőlem azért, mert nem szőrtelenítek? Mert akkor automatikusan büdös is vagyok? És ha távolabb megy, eltűnik a szőröm? :D Férfiak is szoktak úszni, ők se szőrtelenítenek, mégse úszik el tőlük senki. Egyáltalán nem lényegtelen, hogy strand vagy uszoda, az egyik természetes víz a szabadban, a másik egy épület, intézmény, mesterséges vízzel és mesterségesen tisztítva, ott tusolni kell meg minden, míg a strandra bárki mehet, bármilyen öltözékben és/vagy testszőrzettel.
A 16-os váladzolóból kiindulva ő róla eltudom képzelni hogy sávot vált és én is sávot váltanék. Sok fedett mesterséges strand is van ami úszádával van össze kötve. A strand nem feltétlen minden esetben szabadtéri.
Nem nagyon értem ezt a dolgot is mert ha szabad strand lenne vagy szabad ég alatti medencék ott is gusztusos látvány lenne szerinted egy szőrős nő?
Inkább ne is válaszolj mert szerintem nem vagyunk egy intelligencia szinten.
Ha elenkezel nem értem minek írtad ki a kérdést. Így annak se volt értelme. Több eszed lehetne 24évesen. De mindegy felőlem zsungel georg is lehetsz csak ne más előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!