Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit gondoltok a carp zoom...

Mit gondoltok a carp zoom Competition feeder fotelhez? Megfelelő lehet amatőr versenyzőnek? Aki esetleg használja tudna írni róla egy kicsit, hogy neki be vált-e?

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mint írtam, felszerelni érdemes mert az nagy kényelmet és gyors pecát tesz lehetővé, de feeder-kart szerintem nincs értelme rátenni, illetve venni hozzá. Én néha rakósozni szoktam ládáról és mindenféle adaptert rászerelek amikor szükségem van rá (pl. ernyőtartó, csalitálca, kézmosó, haltartó, görgős bottartók..), de ha mellette feeder vagy más fenekező botot is használok, azt mindig mellé, külön bottartókra rakom elérhető közelségbe.
2020. jún. 7. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
A versenyláda lényege, hogy gyakorlatilag egy stéget csinálsz magadnak akárhová. A kempingszék pedig.... hagyjuk.
2020. jún. 7. 19:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Ki beszélt kempingszékről? Feeder székről volt szó. A versenyláda meg nekem igazából felesleges lenne mert,nem járok olyan sok versenyre meg amire el is megyek az se nagyon magas szintű verseny. Ahol lehet ott leszúrót használok de, elég sok hely van ahol nem lehet leszúrni mert stég van és oda lenne jó egy olyan szék amit adapterezhetek de akár sima hétköznapi pecához is kényelmes lehet.
2020. jún. 7. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne kérdezz, hanem vedd meg, ha már eldöntötted magadban. Legyen stabil, ne nyeklődjön-csuklódjon ha mozogsz benne.
2020. jún. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!