Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit gondoltok a carp zoom...

Mit gondoltok a carp zoom Competition feeder fotelhez? Megfelelő lehet amatőr versenyzőnek? Aki esetleg használja tudna írni róla egy kicsit, hogy neki be vált-e?

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom, a fotel és a sport hogyan egyeztethető össze.
2020. jún. 4. 11:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Vannak akik használnak. Nem országos meg nemzetközi szinten de láttam már. Amúgy is úgy említettem, hogy amatőr verseny.
2020. jún. 4. 18:21
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Sörtartója van? El lehet punnyadni benne?
2020. jún. 5. 13:16
 4/14 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak kiemelném még egyszer a gyengébbek kedvéért, hogy amatőr VERSENYRE. Úgy gondolom egy versenyen nem a legfontosabb a sörtartó. Amire gondol az a HOBBY horgász ami teljesen más.
2020. jún. 5. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Hidd el, versenyen is...
2020. jún. 5. 23:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Én nem találtam ilyen fotelt a neten csak széket (karfa nélküli), ha arra gondolsz, akkor az elég gyengének tűnik. Az sem mindegy, hogy milyen módszerrel akarod használni. Rászereled a székre a bottartókat és úgy, vagy külön mellette? Az előbbit érdemes lenne kipróbálnod a verseny előtt, mert nem biztos, hogy bejön neked, az utóbbinál meg szinte mindegy, hogy milyet használsz.
2020. jún. 6. 05:33
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen a székre gondoltam és adapterezném. Viszont ajánlásokat is elfogadok, hogy melyik lenne jó szék. Nem szeretnék versenyládát.

Köszönöm a válaszát.

2020. jún. 6. 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a rászerelt bottartókat, mert a legkisebb mozdulatra is össze-vissza mozognak a spiccek és nem látom a finomabb kapást. Bár ezt csak ládáról próbáltam eddig lehet, hogy a szék stabilabb.

A szék/láda mellé tett bottartók kicsit ugyan kényelmetlenebbek, de pontosabb horgászatot tesznek lehetővé.

Mindezek ellenére a székre szerelhető tartozékokkal nagyon kényelmes, pörgős pecákat lehet elérni, de a rászerelt bottartó inkább úszós módszerekhez az igazi. Legalábbis nekem ahhoz jön be.

2020. jún. 7. 07:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Szóval ahol sok kapás van ott kézben kell tartani a botot és egy villára letámasztani. Ahol ritkább, ott arra az ívelt villára ha közvetlen parton van, vagy két villára. Székre semmiképp, esetleg csak úszósat, de azt is csak szükségmegoldásként, ha macerás a hal lavétele például. Ahogy írják, mozog-lóbálódik, véletlen elborul, balesetveszélyes.
2020. jún. 7. 11:37
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint a széket feeder szempontból nem érdemes adapterezni. Igazából úgy szerelném fel mintha versenylába lenne.
2020. jún. 7. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!