Úszás télen, kinti medencében, lehetséges megfázás nélkül?
A vírus előtt rendszeresen jártam úszni és nagyon szeretném újrakezdeni. Adott ez a mostani 20-18- fokos hőmérséklet. A 26°C-os úszómedencében (tudomásom szerint annyi) lehetséges úgy úszni ilyenkor, hogy kijövetelkor ne fázzon meg az ember? (Meg úgy egyébként is, mennyire ajánlott ilyenkor a kinti úszómedencék használata? Biztos nem hiába tartják már most nyitva őket a fürdők)
A választ előre is köszönöm!
Én fürdőztem termálvízben, ősszel, kültéren. Nagyon kellemes volt. Esett az eső is, a levegő hűvös volt, a víz meg meleg és kellemes.
Igaz, mióta dolgoztam úszómesterként egy ideig, én azóta nem járok ilyen helyekre, mert hát inkább ne meséljek. Azonban tervezek egy beltéri medencét majd az új hàzamba.
Már nyár van, nyugodtan úszhatsz szerintem, én is mennék, ha megtehetném. A strandok már nyitva vannak, régi munkahelyem is kinyitott.
"csongrádi fürdő, mely úgy hirdeti 50 méteres úszómedencéjét, hogy az ország egyetlen télen is működő teljesen kültéri medencéje"
Jól hangzik, kár, hogy nem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!