Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszás télen, kinti medencében,...

Himre20 kérdése:

Úszás télen, kinti medencében, lehetséges megfázás nélkül?

Figyelt kérdés

A vírus előtt rendszeresen jártam úszni és nagyon szeretném újrakezdeni. Adott ez a mostani 20-18- fokos hőmérséklet. A 26°C-os úszómedencében (tudomásom szerint annyi) lehetséges úgy úszni ilyenkor, hogy kijövetelkor ne fázzon meg az ember? (Meg úgy egyébként is, mennyire ajánlott ilyenkor a kinti úszómedencék használata? Biztos nem hiába tartják már most nyitva őket a fürdők)

A választ előre is köszönöm!

2020. máj. 31. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, biztonságos viszel egy köpenyt, meg egy törölközőt és nem kell aggódnod.
Inkább várj még!
Biztonságos lehet, de elő kell készülj valami különlegessel
10 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy példát is akartam írni, de megfeledkeztem róla: Tehát példaképpen itt van a csongrádi fürdő, mely úgy hirdeti 50 méteres úszómedencéjét, hogy az ország egyetlen télen is működő teljesen kültéri medencéje. Kedves csongrádiak, tudnátok erről mesélni :D ?
2020. máj. 31. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyire hozzá kell szoktatni magad ha eddig üvegbúra alatt éltél, de alapvetően nem kéne betegnek lenned tőle.
2020. máj. 31. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Én fürdőztem termálvízben, ősszel, kültéren. Nagyon kellemes volt. Esett az eső is, a levegő hűvös volt, a víz meg meleg és kellemes.

Igaz, mióta dolgoztam úszómesterként egy ideig, én azóta nem járok ilyen helyekre, mert hát inkább ne meséljek. Azonban tervezek egy beltéri medencét majd az új hàzamba.

Már nyár van, nyugodtan úszhatsz szerintem, én is mennék, ha megtehetném. A strandok már nyitva vannak, régi munkahelyem is kinyitott.

2020. jún. 3. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Jól értelmeztem, hogy télinek nevezted a mostani időjárást?
2020. jún. 3. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

"csongrádi fürdő, mely úgy hirdeti 50 méteres úszómedencéjét, hogy az ország egyetlen télen is működő teljesen kültéri medencéje"

Jól hangzik, kár, hogy nem igaz...

2020. jún. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!