Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horog nelkuli dobas gyakorlas?

Horog nelkuli dobas gyakorlas?

Figyelt kérdés

Van egy to a telepulesen ahol elek.

Viszont nincs horgasztonak nyilvanitva.. viztarozokent mukodik

Tilos a horgaszat.. ha en egy horog nelkuli bottal csak a dobast szeretnem gyakorolni azert megbuntethetnek?

Az horgaszatnak szamit?

2020. máj. 17. 16:18
 1/9 anonim válasza:
Ha botot használsz az már horgász felszerelés, és mint olyan nem használhatsz. Leglábis szerintem ne kockáztas.
2020. máj. 18. 12:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Nemtudom :/

Es ha csak etetem vele a halakat akkor mi van?

Esetleg van erre valami konkret jogszabaly hogy mi minosul horgaszatnak??

2020. máj. 18. 18:38
 3/9 anonim válasza:
Ezt nem tudom, de ha bottal etetsz halat azt nehéz lesz elmagyarázni a hlőrnek.. Kérdez meg egy illetékest, aki a terület felet "rendelkezik"
2020. máj. 20. 07:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Nincs hal őr ..

A tó önkormanyzati

2020. máj. 20. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ki van rakva, hogy horgászni tilos, akkor ott horog nélkül se csápolj, mert úgyse fogják fel és bekerülsz a városi fészbúkcsoportba. :)

Ha nincs kirakva tábla, csak nem tartozik senkihez, akkor az víztérkódmentes víz és szabadon lógathatsz, de elvinni csak kárászt és tsait lehet.

VISZONT

Ha nincs horgod, akkor nyugodtan elmehetsz akármilyen természetes vízre, és hajigálhatsz. Ha jön a halór, megmutatod neki, hogy a tényállás lényegi eleme nem áll fenn. Aztán eldiskuráltok arról, hogy a rakétázás most minek minősül... ugyebár 2 bot lehet bent, ha a rakéta nem pecabot, akkor hagyjon, ha a rakéta pecabot, akkor menjen vissza és bírságolja meg az összes mindenkit.

2020. máj. 23. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
A szimpla vízbeesés miatt tiltják ilyen helyen, meredek kibetonozott partoldal, rétegződő vízzel. Tényleg veszélyes, ha beleesel.
2020. máj. 23. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt nagyon hasznos volt :) !
2020. máj. 23. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a rendőr is halőrködhet? Ls ha kifejezetten tiltó tábla is van akkor még jól meg is büntizhet! Vagy a nagyon okos közterületis. És még az is lehet, hogy ők is horgászok civilben. :)
2020. máj. 23. 19:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Nemtudtam.. :)

De nem horgaszni szeretnek nemis szeretnek horogra csalni semmifele halat... csak a dobast gyakorolni horog nelkul

2020. máj. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!