Most akkor a száraz fulladás gyakorlatilag ennyitől bekövetkezhet? Többi lent.
Száraz fulladás az, amikor víz kerül a gégéhez és az ettől annyira begörcsöl, hogy nem nyílik meg utána és meghal az illető az oxigénhiányban. (igaz a fulladások csak 15%-át teszi ki ez a fajta)
Magyarul ha nagyon magasról ugrok mondjuk vízbe, és nem figyelek a vízbe érkezésnél, és a számon vagy az orromon keresztül hátraszökik a víz a torkomba, akkor ki vagyok téve ennek a veszélynek, hogy begörcsöl a gégém és mikor már feljövök a víz alól, sem tudok majd levegőt venni???
Allitolag a szaraz fulladás a fulladásos esetek 15%- át teszi ki kb, de én még ilyenről sosem hallottam. Ezért kérdem. Definíciója szerint fentiektol is bekovetkezhet, de en is eletszerutlennek erzem.
Másodlagos/utólagos fullasásról hallottam már, amikor a tudobe kerult vizet nem sikerul kikohogni rendesen, és napokkal utána akkora kárt okoz a tudoben h osszeomlik a tudo es meghal az ember. De ilyen esetrol hallottam is mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!