Melyik a kajak és melyik a kenu, Mármint melyikben vannak ketten és melyikben van 1 ember?
ahogyan már elmondták a kajakban ülnek és két toll van a lapáton és van MK1,MK2,MK4,és a borulkonyabbK1,K2,K4(egy bizonyos kor felett K-ban kell menni)itt forgatni kell a kezedben a lapátot és van láb ill.hát munka is!ésvan benne egy kormány
a kenuban pedig térdelnek és a lapáton csak egy toll van és ottvanPC1,PC2,PC4(és a borulékonyabb)C1,C2 ás C4 itt a mozgástannyira nemtom de zt igen h ítt a lapát forgatásával lehet írányítani
remélem érthető lett:D
amúgy meg én kajakos vagyok és egyszer amikor be"ültem"egy kenuba akkor beborultam de van a csapatban nálunk aki nyáron kenuzgtott(pedig igazából kajakos)
és nagyon nem értek azzala mondattal egyte h ülni ki nem tud mert azért egy K1-et némelyik PC-s sztem nme tudna megülni de a C-sek már lehet h igen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!