Pecázni hova érdemes menni?
Sziasztok!
Először is elnézést ha nem jó helyre írtam a kérdést! Azért remélem aki tud, segít.
Szóval a férjemet szeretném meglepni egy hosszú hétvégés pecázással faházzal. Hova érdemes menni. Távolság nem gond a lényeg, hogy szép legyen és legyen hal is! :D mindez juniusban
Attól is függ, milyen jellegű vizeken szeret horgászni, és csak a horgászat érdekli-e, vagy azért másra is nyitott.
Júniusban speciel én nem egy fürdőkád jellegű kis műanyag tóra szerveznék kirándulást.
Természet kedvelőnek olyankor meggondolandó lehet a Tisza tó, ahol vadregényes közegben lehet horgászni is, és még sok minden mást csinálni...
Poroszlón ott van az ökocentrum, benne a legnagyobb hazai édesvízi akváriumokba bekukkanthattok a "víz alá", a tavon lehet kirándulni, stb... Kiadó házakat, apartmanokat lehet találni.
Az "egyéb" lehetőségek között nekem Maconka, az Ohati tavak, a jól halasított tározók messze megelőzik a kicsi műanyag tavak lehetőségeit, de az a lényeg, hogy a férjed kb milyen stílusban szeret horgászni
Bermudákra, Hawwaiira, Sharm-el sheikre, Seychelles szigetekre.
De most komolyan, ő fog pecázni, kérdezd meg tőle hova szeretne elmenni és majd meglepődik. Te ezt nem tudhatod! De azt sem tudhatod milyen pecabotot, milyen fúrógépet, milyen csavarhúzó kellene neki, ahogy ő se tudja, hogy te milyen fakanálnak, vagy milyen hálóingnek örülnél, vagy hová mennél el pancsolni.
Lehet, hogy svédországba menne mélytengeri horgászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!