Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Alacsony árkategóriában...

Alacsony árkategóriában milyen orsó márkák közül érdemes választani?

Figyelt kérdés
Majd el szeretnék kezdeni horgászni és maximum 20 ezer forintért vennék orsót, de nem tudom milyen márkák közt nézzek szét. Ebben kérnék segítséget.

2020. jan. 5. 22:33
 1/9 anonim válasza:
56%

20 ezerbol már lehet jó felszerelést venni. Az én kezdő felszerelésem 100-150 lei volt ami kb 10 ezer forint. Szerintem bármi megfelel a célnak, csak kinézetre se nézzen ki gagyinak, bemesz egy horgaszboltba és kikered a segítségüket. Elsőre ne vegyél profi cuccokat nincs értelme.

Én is nyáron akarok új botot venni, valószínűleg emagrol veszek egy készletet KB 15 ezer forintért. Amennyire nekem kell teljesen megfelel. :)

2020. jan. 5. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Alacsony árkategóriákban az Okuma orsók között nézzél szét, bár a 20e Ft szerintem már inkább a középkategóriát érinti.
2020. jan. 6. 08:14
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Kicsit szükiteni kellene a dolgon, el szeretnél kezdeni

horgászni ez szép és hasznos dolog na de milyen irányba?

Pergetni , vagy a nagyon divatos feederezés, netán hagyományos fenekezös modszer, vagy úszos finom picker? Minden módszer más és a felszerelés is .

2020. jan. 6. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
3. Nem függ módszertől ennyire, minden valamirevaló horgásznak van felszerelése mindenhez.
2020. jan. 6. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:

4. válaszoló a kérdezö azt írta "Majd el szeretnék kezdeni horgászni"

ebböl gondoltam hogy még kezdö és nem rendelkezik

felszereléssel!

Azért ha mondjuk uszos módszerrel szeretne kezdeni akkor

ne vegyen nyeletöfékes orsót, ha pedig más elképzelése van akkor azért ahhoz illö orsó választás a javasolt mint kivitelbe mint méretbe!

2020. jan. 6. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Inkább feederezésre es fenekezésre gondoltam, meg picit az úszózáson is gondolkodtam.
2020. jan. 6. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Többféle márka létezik, pl. meggymárka.
2020. jan. 6. 21:11
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Roppant érdekes és segítőkész választ adtál. Szerintem az agyi kapacitásod nem haladja meg az ujjaid számát.
2020. jan. 7. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Feederhez Okuma longbow ;)

[link]

2020. ápr. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!