Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen orsót ajánlatok?

Milyen orsót ajánlatok?

Figyelt kérdés

Van egy adott Nevis Red Carp 360 60-150g Dobó súlyú botom és éhez szeretnék egy orsót amiből ki tudnám hozni legnagyobb távot is .

Szóval arra kérlek titeket kedves sporik hogy legyetek szívesek segíteni. Nagyon szépen köszönöm!

2019. okt. 27. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
kop orsót
2019. okt. 27. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már Nevis botod van, akkor már tudom ajánlani a Nevis orsókat is. Igazából kb mindegy szerintem, hogy melyik. 60as bőven elég lesz, tudsz vele nagyot is dobni.

Én azt ajánlom, hogy menj el egy horgászboltba és keresgélj.

Nevis orsóknál csak annyi, hogy a csapágyakkal néha lehet probléma (típushiba), de ez kb pár 100 forint javítani.

De igazából szerintem mindegy. Mondom, menj el egy boltba, mert mindenkinek más lesz a véleménye, mások az igények.

2019. okt. 27. 21:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló nem ez volt a kérdés!

2-es válaszoló köszönöm a segítséget! :)

2019. okt. 28. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen a második válaszolóval annyiban egyet értek, jó volna több horgász boltba be nézni és kézbe venni meg hajtani,

ami tetszik. Nevist én nem ajánlom, nem csak csapágy más gondok is akadnak azokkal. Nézegesd meg a D.A.M cég orsóit

vagy az Okumákat avval nem nyulsz mellé.

2019. okt. 28. 07:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Okuma Custom Black 60-as az jó választás lenne?
2019. okt. 28. 08:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Vagy egy olyan orsót tudnátok írni amihez 2db fém dob jár az egyik sekély a másik mély?
2019. okt. 28. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!