Milyen orsót ajánlatok matchre?
Harcifékes orsót.
Nem kell úgy gondolkodni,hogy minden botra különféle orsó.
Nem (feltétlen),egy jó precíz fékű orsót kell venni és ennyi.
Persze matchbotra nem a nagy távdobó bojlis orsók.
Én egy első fékű orsót vennék,a harci fék számomra a hanyag horgász barátja.
"tartja magát a hal addig a sima fék elég,amint megindul fékezni kell harci fékkel".
Egy precíz első fék,jól beállítva szinte elég,ha megindul akkor hadd menjen (csak magát fárasztja),vagy ha meg kell állítani akkor kiismerve az orsó fékét : állítani rajta.
NEVIS TRIADA MATCH 35 -13.000ft ,amit tudok ajánlani,nekem a feeder változata van meg ,igaz én még a svéd promócióban jutottam hozzá 25 euróért (cirka 9000 ft volt vámmal).
Tökéletes.
Szia!
Ajánlanák én is orsót, de az elöttem szólóval csak annyiba
egyez értve hogy elsöfékes legyen inkább mivel az pecizebb
fékszerket. Viszont a NEvis helyett minöségibb megbízhatóbb
gyártótól javasolnák egyet, ezt a 40-es DAIWA orsót
A Shimanot sem kell azt hiszem bemutatni,ez a 40 es orsó
sem rossz, de pót dob nem jár hozzá !
Még ezt a MITCHEL 40 es orsót meg említem de picit többe kerül mint amit te írtál!
A választás joga a tiéd, az lenne igazábol jó ha megtudnád
hajtani öket kézbe fogni és utána dönteni.
Sinnat probaltam mar volt is pergetesre hasznaltam 25meretben, a daiwakban nem bízok nem valamik, volt 2db Daiwa Crossfire 4000A orsom feederre vettem őket, horgászni nem vittem őket,rogton eladtam. Nagy lötyögés volt a rotorban , mikor csevelte a damilt , ossze vissza kotyogot.
Esetleg a Simano Sienna lesz , vagy Dam quick camaro 640fd, spro royalty fdx440, mit gondolsz ezekről?
A Sienna 4000fd 25-euróért birom mgeszerezni
Strikeforce- 21euro
Quick Camaro-21euro
Royalty fdx- 20euro
SPRO Passion 740-27e
Daiwa Laguna 2500- 27e
Ezek nagyon jó árak szerintem,
nekem ezekböl 3 orsó az ami érdekes
mindenképpen jo választás lehet.
Sienna 4000fd
D.A.M. Quick Camaro
Daiwa Laguna 2500
Majd el döntöd melyik paszolna inkább az elképzeléseidhez!
Kedves 2.
Én csak azért ajánlottam mivel a promóciós áron "vétek lett volna kihagyni" ezért vettem,nyár óta használom,de hibátlan.
Én is hallottam a Nevis cuccokról "rosszat" ,meg hogy az új "CardAcademia" szintű cuccok,de nem (legalább ) is ez az orsó minőségi,1percig nem bántam meg.
Van két Shimano orsóm,de felveszi velük a versenyt.
A bot amire kerül az Nevis Legacy match 3.90 10-30g, szerintem a D.A.M Camaro passzolna hozza legjobban , meg nem is draga.
Milyen damilt ajanlanal matchre, milyen vastag? Küldhetsz linket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!