Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fiúk, szerintetek jogosan...

Fiúk, szerintetek jogosan szólt rám egy anyuka az uszoda öltözőben hogy ne meztelenül zuhanyozzak le edzés után?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több kisebb gyerek is jár úszni és mindig kíséri őket anyuci. Pedig szerintem egy 8-10 éves gyerek egyedül is feltud öltözni. Erre a múlthéten pont jöttem ki a zuhanyzóból és rámförmedt egy anyuka hogy én ezt hogy képzelem meg itt gyerekek is vannak stb.

2019. aug. 12. 22:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehetett a baja, hogy Te már idősebb vagy, Ő meg erre nőként meglátta a cerkádat. De jogtalan a felháborodása, mert nőként Ő eleve ott sem lehetett volna, legalábbis akkor, amikor nem csak kisiskolások vannak ott, hanem bárki!

Hány éves vagy, kérdező? Csak mert bár szeretem én is békésen elintézni a dolgokat, de ha így rádförmedt, akkor szerintem Neked is ugyanilyen hangnemben kellett volna visszaszólni, nehogy azt higgye, hogy Ő ott a valaki! Kb. így:

"Fiúk vagyunk egymás közt, mindegyőnknek ugyanaz van, így nincs mit ebben szégyellni! Inkább az a kérdés, hogy maga eleve mit keres itt nőként??!!"

2022. febr. 7. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!