Milyen sportba érdemes belekezdeni 30 évesen, amiből eredmény is születhet még?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam pár küzdősportot, pár sportot, lett volna nagyobb tehetségem több dologban is, ezt nem én mondom, hanem az akkori edzők.
Viszont nem éltem a lehetőséggel, elszúrtam, és szeretnék kiadni mindent magamból, hogy mire vagyok képes.
Boxra gondoltam, de atléta, súlylökés, szóval amihez erő is kell, abban lennék nagyon jó. Birkózás nem.
Mi lehet még ami bejöhet számomra? Gondolok itt versenyekre, közepes, nagyobb karierre.
2019. júl. 16. 21:44
11/11 anonim válasza:
Élsport egy összetett dolog. Rengeteg dolog kell hozzá. Ha van is olyan sportág pl. darts, lovaglás ahol nem kell 6 évesen kezdeni, akkor is kell pénz, idő, tehetség, jó edző, kitartás stb. Gyerekenél is hiába ügyes valaki jó ha 100 gyerekből lesz egy élsportoló. Kezd el ami tetszik, aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!