Milyen egyedül elmenni egy sport rendezvényre?
Figyelt kérdés
Szeretnék részt venni minél több sport rendezvényen viszont egyedül furának érzem elmenni. Van aki egyedül részt vett már bármilyen sport rendezvényen? Érdemes egyedül vagy jobb társasággal?2019. máj. 19. 20:25
1/2 anonim válasza:
Inkább egyedül. Akkor nem kell a másikra tekintettel lenni, hogy ő maradna vagy menne e.
2/2 anonim válasza:
Voltam már egyedül, és ahogy láttam, mások is voltak így. Kicsit uncsi, de emiatt nem mondok le róla. Meg ez olyan, hogy egyszer így jön ki, másszor úgy. Volt hogy többen összebeszéltünk és fele sem jött el, volt olyan is hogy reggel kontaktáltunk hogy ki lesz ott, ki sem, hamar összejöttünk, de arra is volt példa, hogy ott találtam ismerősöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!