Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Egyedül meg lehet tanulni úszni?

Egyedül meg lehet tanulni úszni?

Figyelt kérdés
Még nem tudok de nagyon jo lenne ha megtanulnek úszni. Ha igen hogyan kezdjem el?

2017. júl. 17. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyedül semmiképpen se! Legyen ott valaki, aki kihúz, ha meg akarnál fulladni. Ezt komolyan mondom. Ha a kérdésed arra irányul, hogy met tudsz-e tanulni oktató nélkül, a válasz igen. szerintem először próbáld ki a kutya úszást, hogy a hasadra fekve kézzel lábbal kapálózol, úgy, hogy ne merülj el :D aztán utána hát uszás mell úszás több nem is kell
2017. júl. 17. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom, mert ki fog kihúzni?

Én annak idején szauna medencében bohóckodtam, de az 140 cm mély, van végig korlát meg csak ismerkedtem a vízzel, felfeküdtem rá.

2017. júl. 17. 22:27
 3/7 anonim válasza:
Én egy nyár alatt rájöttem hogyan kell, olyan medencébe mentem ahol leért a l
2017. júl. 17. 22:37
 4/7 anonim válasza:
bocsi elküldtem véletlen, szóval olyanba mentem ahol leért a lábam és a fejem kilátszott a vízből így belefúlni se tudtam. Azóta youtubon néztem pár úszástechnikát, (pillangó, hát, mell, ezek mennek is). Szóval hajrá, azóta szabadvizi strandra is kimegyek. #3as vagyok
2017. júl. 17. 22:40
 5/7 A kérdező kommentje:
De 110 centis vízben meglehet tanulni egyedül az alapokat meg az úszást?
2017. júl. 18. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyiban csak nem fogok megfulladni
2017. júl. 18. 10:11
 7/7 anonim válasza:
Meglehet persze, az a lényeg olyan "mély" vízbe menj ahol állva leér a lábad de ha vízszintesen vagy akkor ne akadályozzon a medence alja, ergó ne rúgd le a térdeddel az alját. Amúgy az a legjobb ha van körülötted valaki (akár idegen, akár ismerős) tehát ne te legyél egyedül a vízben.
2017. júl. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!