A ninja warriorban kik a ninjak akik vegigmennek a pályán?
Ezen én is gondolkodtam :D
Mert a versenyzők között is nagyon sok sportoló, kaszkadőr, stb. volt, szóval a bemutató ninja nem tudom, mi lehet :)
De talán részletekben vették fel és összevágták, ezért tűnik úgy, hogy könnyedén végigmegy rajta. Aztán lehet, hogy voltak közben leesések :) Bár ahogy néztem ott a közönség, ahogy megy végig, szóval nem biztos. De egy-egy kameraváltásnál lehetett vágás.
Két dologból jön össze.
1.Ők gyakorolhatnak a pályán,kiismerhetik rendesen,míg a versenyzők nem.Lényegében pont ez a sorozat poénja,mert ha mindenki gyakorolhatna az adott pályán pár hetet,akkor kb minden második induló lazán teljesítené.
2.Össze van vágva a demó ha megnézed,nem egybe van felvéve vágás nélkül,így az esetleges hibái nem kerülnek bele,ez eléggé egyértelmű.
3.A vágás miatt nem egybe megy végig rajta,hanem belepihen,ezért folyamatosan friss és nem erőlködik.Ez az időre teljesítős pálya demónál lényeges.
6: Köszi! Végre kiderült :)
Pedig olyan jó volt azt hinni, hogy valami szuper ninja igazából :D
Ninják?
Nincs zsák? Öcsém...igy hogy lopunk krumplit?
Bocsi,muszáj volt😂
De amugy csak egy ninja van,elvileg ferfi viktor de szerintem kulfoldi,arra nem emlekszem a midoriyamat bemutatja e mert ha nem lehet magyar de ha fekmaszik ra akkor kulfoldi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!