Ha egy néger gettóba végigmennék történne valami?
Figyelt kérdés
Haláleset verés stb..2016. júl. 12. 17:42
1/10 anonim válasza:
Ezt inkább itt kéne megkérdezni: Ezotéria » Jóslás
2/10 anonim válasza:
Már a kérdés sem jó. Olyan nincs, hogy te végig mennél..
4/10 anonim válasza:
Ha Te vagy a legnégerebb, vállalhatod.
5/10 anonim válasza:
A feketék összesúgnának a hátad mögött, és azt kérdeznék, vajon ki ez az észlény?
Vajon ki ez a csávó, aki az utazási topicba tett valamit, ami erősen előítéletes?
6/10 anonim válasza:
Bármi történhet, de legvalószínűbb, hogy semmi nem történik.
Én Londonban olyan részen laktam, ahol kb 80% néger volt, csak annyi volt, hogy beszóltak párszor, meg drogot akartak eladni. Nyílván van akit ki is rabolnak, vagy megkéselnek, de arra kisebb az esély. Főleg nappal.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó erre voltam kíváncsi :)
2016. júl. 12. 20:36
8/10 anonim válasza:
Nagy a sötétség a kérdésben. Hát hol. Fokváros egyik negyedében, Nyangában 60000 lakosra ~250 gyilkosság jut egy évben. Magyarországon 100000 lakosra jut 1.3. De még ez sem jelenti azt hogy valakit csak úgy megkéselnek vagy lelőnek. Ha arra vágysz, akkor Aleppóban kell sétálni menni nem feketék között.
9/10 anonim válasza:
Én Philadelphiában laktam szegénynegyedben, gettóban. Semmi sem történt, annyi volt, hogy odajöttek, kéregetettek, viccelődni próbáltak velem. 25 éves lány voltam akkor.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!