Lesz női versenyző a Forma-1-ben?
Nem értem miért lenne baj, leesne a péniszed, első?
Ha meg zavar valami, nem nézem.
Forma-1-ben nem zavar, de súlyemelésben nevetséges.
Szerintem még sok víz le fog folyni addig a Dunán, mire nő kerül a F1-be.
Habár Susie Wolff már ott van 5 éve a Williamsnél tesztpilótaként...
De szerintem még várni kell sok évet, mire versenyezni is fog nő :)
# 6.: Csakhogy a kérdésem alatt linkelt IndyCar versenyzők 23 és 24 éves férfiak!
Még az FIA Formula 3-ban lévő tejfelesszájú fiúk is férfiasabbak náluk.: [link]
Félek én az amerikaiak ilyen irányú elképzeléseitől.
# 7.: Próbáld ki ezt, a Microsofté jobb.: [link]
És az első képen lévő pilótát ez 31 éves nőnek azonosítja (ahogy az előző arcfelismerő program is).
A második képen lévő versenyzőt mindkettő app férfinak azonosítja. Szemre nekem ő is elég lányos, ahhoz képest, hogy egy 23 éves férfiról van szó.
# 10.: Nincsenek kitiltva, ha érdekelne a Forma-1, tudnád, hogy már voltak női versenyzők, csak általában gyenge volt a versenyautójuk, ezért, talán 0,5 pontot szereztek eddig hölgyek az F1-ben. Az IndyCar-ban már volt -most is van- sikeres női versenyző (a megterhelés itt az F1-hez hasonló). Itt olvashatsz róluk.: [link]
A nevek.: Lella Lombardi, Divina Galica, Desiré Wilson, Giovanna Amati és még volt egy hölgy az 50-es évek végén.
Láttam a hashtag-et, amit írtál, tudom, hogy ezt azok használják, akiket zaklatás ért. Mondd csak, itt ki bántott téged? Itt nincs szó zaklatásról, topikot tévesztettél.
OFF: A kamion EB-n is van eredményes nő, aki napjainkban versenyez, tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!