Szerintetek Sutil vagy Hülkenberg a tehetségesebb/jobb F1-es pilóta?
Nekem az a véleményem, hogy nagyjából egy kaliber a kettő, csak Hulk-nak jobb a marketingje.
Sajnálom, hogy Sutilnak dobogó nélkül kellett visszavonulnia. Több volt benne.
De érdekel mások véleménye is, ezért tettem fel a kérdést. :)
Ha tényleg érdekel a "véleményem" akkor nem bánod hogy ilyen későn válaszolok. :D
Mivel nem voltak soha csapattársak ezért Forma 1-re nem igazán építhetünk. Formula 3 Euroseriesben ugyanazzal a csapattal Adrian 2. és Nico (pár évre rá) 3. lett.
Sutilnak van emellett egy Japán Formula 3 és egy Formula Ford bajnoki címe.
Hülkenberg megnyerte a Formula BMW-t, az A1 Grand Prix-t, a Formula 3 Euroseries-t, a GP2-t, A verseny felét vezette a '12-es Brazil nagydíjon és a legfontosabb, hogy megnyerte Le Mans-t 2015-ben.
2011-ben Sutil 15 ponttal verte di Restát még Hülkenberg 16-tal 2012-ben. 2013-ban a brit 19 ponttal végzett Sutil előtt.
Ugyanebben az évben Nico 45 ponttal verte Gutierrezt, egy évre rá Sutil nem tudott pontot szerezni, de még így is egy kevéssel a mexikói előtt végzett.
Igen igen ez gyakorlatilag nem egy vélemény, de szerintem így neked is könnyebb lesz megalkotnod a véleményed. :)
4
Ez irreleváns. (egyébként nem késsel történt a dolog, hanem törött üveggel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!