Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Floyd Mayweather vs Conor...

Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor?

Figyelt kérdés

Ki kinek szúrkolt? Én Floyd fan vagyok 100%-osan?

Ki szerint volt reális ez a harc? Véleményeket kérek.

2017. aug. 27. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindkét emberrel szimpatizálok,hiszen azért Floyd mégis csak a világ legjobb ökölvívója,ezzel senki nem szállhat vitába.De kiöregedett már,méltó befejezése volt ez a pálya futásának.Én most Mcgregornak szurkoltam,imádom az MMA-ban a csávót,óriási arc és nagyon birom a stílusát.Szerintem reális volt a meccs,meglepő volt,hogy milyen jól bírta Mcgregor,bár Én tuti nem állítottam volna le a 10.menetben,hiszen a csávó még csak meg sem rogyot,azért egy menet még lett volna benne.Az eredmény papírforma,Floyd megkoronázta a pályafutását Mcgregor pedig egy olyan dolgot indított el amiből még nagyon jól jöhet ki.
2017. aug. 27. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten reális volt mondjuk 30-40% :D

Ha annyira érdekelné őket ki a legjobb elvonulnának pár emberrel egy ringbe és ott eldöntik.

Az egész a szórakoztatásról és a pénzről szól.

De azért jó volt.

2017. aug. 27. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Papíron nagyjából ezt lehetett várni, erre volt talán a legnagyobb az esély: szóval hogy az elején McGregor belekezd, Mayweather pedig inkább kivár, aztán a végén simán hozza a meccset. De amennyire ténylegesen ez történt, nekem már kicsit olyan érzésem volt, mintha összebeszéltek volna, vagy mondhatnám úgy is, bunda lett volna... Végül pedig sikerült összehozniuk egy olyan eredményt, amivel nagyjából mindkettejük elégedett lehet. McGregor mondhatja azt, hogy jól csinálta, meneteket nyert a világ valaha volt egyik legjobb bokszolója ellen, csak a kondija nem volt még kész a 12 menethez. Mayweather pedig elmondhatja, hogy azért csak kiütötte, szóval nem kényszerült pontozásra egy ilyen újonc ellen.
2017. aug. 27. 14:36
 4/6 anonim válasza:

#1: Szerintem mi más mérkőzést néztünk. Mcgregor már a 9. menetet alig húzta ki, annyira kifulladt. A 10. menetben meg kb védekezni nem tudott már. Ha ott nem állítják le Mayweathert, akkor befejezi magától.

A kérdésre válaszolva: teljesen reális volt. Aki egy percre is elhitte, hogy Mcgregornak van esélye boxban, az jó nagy barom.

2017. aug. 27. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

4 megjátszott volt bár tény és való, hogy az mma az nem egyenlő a boxxal.

Amúgy mma-ban szerintem Conor gyorsabban leterítené mélyvödröt mint josé-t :D

2023. máj. 22. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja és az mma-ban 3 un. os kesztyűk vannak a boxban meg 12-14 esek

(minél nagyobb a szám annál puhább a kesztyű

2023. máj. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!