Mi a véleményetek a Conor McGregor-Floyd Mayweather meccsről? Ezt vártátok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 07:13
1/8 anonim válasza:
Nem néztem meg, mert tudtam hogy úgyis Mayweather nyer, annyira meg nem érdekel hogy meddig birja Conor.Annyi a történet, hogy hatalmas pénz volt ez nekik, tudták mindketten ki lesz a nyerő.
2/8 anonim válasza:
Ez a cirkusz szerintem csak a pénzről szólt. Ennyi erővel a forma 1-es Hamiltont és a focista Messit engedjük össze ki a jobb fociban ? Egyértelmű,hogy Messi. Ezért is nyert a fekete emberke most.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlen kellett volna nyeri. az MMA durvább, és nagyobb erőlét kell. SZemély szerint én örülök hogy vesztett. Nem kedvelem, egoista , beteg ember Mcgergor. Bár azt el kell ismernem hogy tehetséges. Szerintem ő meg nyerhette volna. Többet kellett volna gyakorolnia a Boxra. MMA box szinte különböző. És látszik mert sokszor befogta úgy May-t, ami csak MMA-ban engedett.
4/8 anonim válasza:
Csalódás. Azt vártam Floyd papa majd az első menet első percében kivégzi.
5/8 Alfa1 válasza:
Nem volt meglepö.
Mindekkö nagyon jó abban, amit csinál, de a profi box Mayweather sportága. McGregor gyorsabb, és intenzívebb meccsekhez szokott, így 8 menet alatt elfáradt.
Ha MMA lett volna, akkor fordított lenne a helyzet.
6/8 anonim válasza:
Azt hittem hogy Floyd az első menetben vagy max a másodikban kiüti a g*cibe. De amúgy én Mayweather fan vagyok. Igazából nem szeretem ezt a Conor gyereket de tökös srác hogy ki mert állni Floyd papa ellen egy profi box meccsre. Floyd hozta a formáját, előszőr ki akarta ismerni a mozgását, a taktikát. Talán ez első pár menet Conor-é volt de a felétől már Floyd is elkezdett játszani lol. A meccs második fele az övé volt. Igazából oké hogy előszőr ki akarta fáradtani Nah de a 21.-Dik század legjobb boxolójától mégsem ezt vártuk hanem azt hogy az első menetekben kiüti a r*kba oszt helló szia. Bár Floyd nem fiatal, 2 évet kihagyott és már mindent elért, szerintem ha ezt a meccset nem TKO-val nyerte volna meg akkor sem lett volna semmi mert már neki nincs mit bizonyítani. Ahogy mondta neki fognak szobrot állítani. Én egy örök Floyd rajongó vagyok, maradok de most már ideje pihennie
7/8 anonim válasza:
jó volt, rosszabbra számítottam, madár nem tudom miről beszélt, az ő meccsei unalmasabbak voltak
8/8 anonim válasza:
Szerintem Conor jobb lehetett volna,de rosszúl készült,nem tudott mit kezdeni Floyd védekezésével. Illetve az elején mintha félt volna tőlle vagy nem is tudom.
Ha tudta volna,hogy esélytelen akkor az elején kellet volna csépelnie,mert minden mindegy. Igyis-ugyis off...
De nem,inkább csak kostolgatta.
Aztán elfáradt.
És nem védte a fejét...
Igazából mást vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!