Veszprémben balett vagy rudtanc?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, mindketto nagyon megfogott, ovodatol szertornaztam 3.ig majd 7 even keresztul most hagytam abba lassan 3-4 honapja a szinkronuszast. Most futni jarok, ha a ketto idoben nem uti egymast akkor szivesen csinslnam mindkettot hobbi szinten, a futas nem nekem valo, nem birom a meget illetve a bokam es a terdem nem mindig szereti azt a fajta munkat. Szeretek futni, de egy ido mulva versenyre is kuldenenek en meg fosok a lovestol is, hirten elindulni is elfelejtek ez lassuk be nem elony.
Na szoval valamelyikrol tudtok valamit?
2017. aug. 10. 23:00
1/7 anonim válasza:
Most nem alarok bunko lenni de ha beirod a googlebe hogy "veszprem balett oktatas" vagy hogy "veszprem rudtanc oktatas" akkors semmit sem ad ki?
2/7 A kérdező kommentje:
De, de engem leginkább szélyes tapasztalat/ vélemény érdekel. Meg az, hogy melyiket ajanljak.
2017. aug. 11. 09:00
3/7 A kérdező kommentje:
Hidd el kerdes kiirasa elott mar rakerestem mindkettore.
2017. aug. 11. 09:00
4/7 anonim válasza:
A balettől csúnyák lesznek a lábujjaid. Magyarországon pedig lefognak ribizlizni, ha elmondod, hogy ez a hobbid. Én tudom hogy nem csak a nudibárban csinálják, és nagyon ügyesnek kell hozzá lenni, de a Magyarok elég befásultak.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a balett tönkretesz, de az a szerelem. A futás se sokkal jobb vagy a szertorna... A rúdtánc meg egy álom marad szerintem, majd ha felnövök akkor. Az egész rokonság ezen csámcsogna...
2017. aug. 12. 20:29
6/7 anonim válasza:
Elnézést, nem tudom hogy mi történt a válasz küldésekor. A rúdtáncra gondoltam a második mondattól kezdve. A balett miatt természetesen senkit sem néznek annak, és a rúdtánc miatt sem kellene előítéletesnek lenni természetesen, én csak felhívtam a figyelmedet a hátulütőkre
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom én is a rúdtáncra gondoltam
2017. aug. 13. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!