Szerintetek kik a top3 forma 1-es pilóta a jelenlegi mezőnyben?
Esetleg, ha van kedvetek, kiket tartatok a 3 legrosszabbnak?
A pilóták teljes listája: Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo, Max Verstappen, Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen, Sergio Perez, Esteban Ocon, Felipe Massa, Lance Stroll,
Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne, Carlos Sainz, Daniil Kvyat, Romain Grosjean, Kevin Magnussen, Nico Hülkenberg, Jolyon Palmer,Marcus Ericsson, Pascal Wehrlein
Az én sorrendem: Vettel, Alonso, Hamilton
Akiket még jó pilótának tartok: Verstappen, Ricciardo, Perez és Hülkenberg
Legjobbak: Alonso, Hamilton, Vettel
Leggyengébbek: Palmer, Ericsson, Kviat
Legjobbak: Alonso, Verstappen, Ricciardo
Leggyengébbek: Palmer, Ericsson, és talán Kvyat elég gyengusz még, de nem mondanám, h sokkal jobb lenne Magnussen, Stroll, talán Wehrlein se pl. nála.
Remélem az RB újra jó lesz, és elp**csázzák a két túlsztárolt tejfelesszájút.
Nálam sorrend nincs, csak kategóriák: Alonso, Hamilton, Vettel a legjobbak.
Max Verstappen jelenleg a leg ígéretesebb tehetség.
Van pár jó pilóta még, Ricciardo, Raikkönen, Hülkenberg, Bottas. Massa is egy állandó, rutinos róka, örök másodpilóta, ő főleg az autófejlesztő képességeiről híres, ezért is tartották meg szerintem.
Amit még írni tudok, hogy jelenleg a közép és sereghajtó versenyzők agyon vannak sztárolva. A versenyeken történt manővereket elnézve több "Takagi" és "Katajama" tartózkodik idén a Forma 1-es rajtrácson.
3 legjobb: Hamilton, Ricciardo, Verstappen és Alonso. Ja, most látom hogy ez 4. :D Hiába, ők a legjobbak. Vettel nekem sehol sincs, örök mázli bajnok, messze legjobb autóval, gyenge másodszámú csapattárssal tudott csak nyerni, aztán jött Ricciardo és elverte. Mellette sportszerűtlen és hsiztis is. Ő nekem 10-be sem nagyon kerülne be. Raikkönen is nagyon gyenge már, ő már majdnem benne van jelenleg a 3 legrosszabban.
A legrosszabbak: Palmer, Ericsson, Kvjat, esetleg Vandoorne bár nála az autó is sokat nyom a rossz teljesítményén. Stroll még túl fiatal, nagyon hullámzó, ő kérdőjeles.
Legjobb: Alonso, Vettel, Hamilton
Legrosszabb: Magnussen, Palmer, Raikkonen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!