Félmaratonra szeretnék jelentkezni, de nem tudom, hogy melyikre érdemes jelentkeznem. Kezdő laikusnak melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Távok amikre szívesen jelentkeznék: 10 km-től - 21 km-ig
Lakhelyem Budapest, de szívesen utazom új helyekre.
Őszi időszakra gondoltam, addig felkészüléseket befejezném.
F/20
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
B.
2017. júl. 16. 21:43
1/3 anonim válasza:
szeptember első szombatján Pakson lesz az Atomfutás, csak ajánlani tudom :)
2/3 anonim válasza:
Október 14-15-én lesz a Spar maraton Budapesten. Azon van 10 km-es táv. Én azt ajánlom. :)
3/3 anonim válasza:
Első félmaratonnak mindenképpen olyant ajánlanék, amin nincs se terep se sok szint. Pesten auguszus 5-én night run, ha már felkészültnek érzed magad rá, van félmarcsi, de 12km-es táv is. Az éjszaka, a kivilágítás és fényjátékok miatt egy igazán különleges hangulata van, a rakparton végig szurkoló, biztató emberek, amatőr együttesek, dobosok. Én is ezen futottam le anno az első fm-et. Amennyiben még edzeni szeretnél rá, akkor belőheted a wizz airt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!