14 évesen milyen sportot érdemes elkezdeni, ha esetleg olimpiai szintet szeretnék?
Figyelt kérdés
Vívásról lekéstem?2016. aug. 7. 22:32
1/14 anonim válasza:
Sakk - ha majd olimpiai sportág lesz.
14 évesen az élsportból már kifelé mennek, nem akkor kezdik.
2/14 anonim válasza:
Semmilyet, az olimpiai szintű sportolásról réges rég lekéstél. Akik ott szerepelnek, az adott sportot 4-6 évesen kezdik.
3/14 anonim válasza:
#1 A sakkot sem 14 éves korba kezdik. A sakk nem egy ostoba táblajáték, mint ahogy ezt laikus emberek ezt gondolják.
4/14 A kérdező kommentje:
Világbajnokság?
2016. aug. 7. 23:05
5/14 anonim válasza:
"#1 A sakkot sem 14 éves korba kezdik. A sakk nem egy ostoba táblajáték, mint ahogy ezt laikus emberek ezt gondolják."
Nem írtam, hogy "ostoba táblajáték" lenne.
Csupán arra céloztam, hogy abban még akkor is lehet sikereket és eredményeket elérni, amikor az élsport legtöbbjében a fizikai korlátok miatt már nem.
6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként már 3 éve kézilabdázok és van egy fél éves múltam a vívásban. Ezek előtt is folyton sportoltam, valamikor egyszerre kettőt is űztem.
2016. aug. 7. 23:32
7/14 anonim válasza:
valamilyen lövészetben még lehet minimális esélyed
8/14 A kérdező kommentje:
Na azért kézilabdában is
2016. aug. 7. 23:48
9/14 anonim válasza:
Magyar, vagy kicsit tágabb szinten igen. Világszinten ilyen korban, szinte bármi esélytelen.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!