Írnátok ötleteket hogy hogy mondjam el nekik vagy mit csináljak? A többi lent van.
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 7 éve sportolok hogy mit az nem lényeges, és abba akarom hagyni.Már eléggé meguntam meg már nem szeretném csinálni. És más sportot akarok csinálni.Szüleimnek sem meg az edzőmnek sem merem megmondani. Nemsoká lessz a szülinapom [1 hónap] és akkor tervezném elmondani mert akkor szerintem nem lennének mérgesek.2017. júl. 15. 13:12
1/5 anonim válasza:
Anya/Apa csak azt szeretném mondani h abba szeretném hagyni a ... Már unom, hisz 7 éve csak ezt csinálom. Megenfeditek, hogy ne folytassam?
2/5 anonim válasza:
Hozd fel nekik hogy te inkább xy-ot edzenél ...-helyett
3/5 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jó válaszok csak az én szüleim úgy álnak hozzá ehez az egészhez hogy én most olimpiát meg európa bajnokságot nyerek
2017. júl. 16. 11:10
4/5 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jó válaszok csak az én szüleim azt hiszik hogy majd én Európa meg Olimpiai bajnok leszek.
2017. júl. 17. 11:49
5/5 anonim válasza:
Mondd meg, hogy olimpiát csak a másik sportból tudsz majd nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!