Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lovas verseny? Ugratás?

Lovas verseny? Ugratás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég voltam életem első lovas versenyén, ahol díjlovaglásban első lettem, de ez mellékes. Az ugratás a fontos. A legnagyobb akadály, amit eddig ugrattam az 90 cm volt. De amúgy olyan 40-70 cm-eseket szoktam ugratni hetente kétszer. Az a kérdésem, hogy ennyi gyakorlással hogyan juthatnék el egy olyan szintre, hogy díjugrató versenyen indulhassak? Persze elég lenne 60-70cm-ben indulni, de mikor érhetem el ezt az erdeményt? Természetesen ez emberfüggő, de azt mondta az oktatóm, hogy szépen könnyítek, nem ragad be a ló ugrásnál sose, tudom milyen tempóban kell menni az ugrásra. (Saját lóval rendelkezem)

Kérem a rosszakarók kíméljenek!:)

2017. jún. 14. 20:37
 1/4 anonim válasza:
Ha 70 cm-t ugrattál már, akkor edz rendszeresen, inkább heti három vagy négy napban, és emeld a magasságot. Szerintem felkészültél, ha már olyan 85 cm körül jársz minden edzésnél. :)
2017. jún. 15. 15:11
 2/4 anonim válasza:

Ez gyakorlás és elhatározás kérdése.

De alapjában véve ember- és lóföggű.

Biztos képesek vagytok rá.

2017. jún. 19. 01:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld pacsi:)
2017. jún. 24. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Második!:)Igazad van, de itt tőlem függ minden, a pacival nincsen baj, az egy száz százalékosan ugró ló, nem rossz indulatú, nem tér le az akadályról, bármilyen magasságot átugrik, stb. :) Köszönöm
2017. aug. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!