Ki a jobb csapaton belül az F1ben?
Leírnátok hogy szerintetek csapaton belül ki a jobb?
Én el is kezdem:
Mercedes: Lewis a jobb, bár Valteriban is látok lehetőséget, de kicsit háttérbe szorul.
Ferrari: Vettel, de szó nincs arról hogy Kimi kevésbé jobb, de már kezd kifutni az időből.
Red Bull: Verstappen, bár sokszor balszerencsés helyzetben van. De szerintem sokkal jobb pilóta mit Daniel.
Toro Rosso: Kvyat. Tudom sokan máshogy gondolják, de nagyszerű pilóta, csak tönkretette hogy visszaléptették.
Egyébként én sem értem hogy miért pont őt, mikor 15-ban simán elverte a pontokat tekintve Danielt.
Force India: Perez is elég jó pilóta, de szerintem pár év múlva egy élcsapatnál fog versenyezni Ocon, aki szerintem jobb.
Haas: Grosjean, mindig rosszul választ csapatot, de egyik legjobb pilóta az F1-ben.
Sauber: Szerintem nem Pascal a jobb. A háttérbe szorított csapattársa Ericcson is sokszor előrébb végez mint ő.
Wiliams: Massa, Stroll elég gyenge.
McLaren: Alonsó, nem kell lülönösebb indoklás.
Renault: Hulkenberg a jobb. Palmer nem F1-be való.
Szerintetek?
Kedves #9
Te a szívemből szóltál, ennél szebb hozzászólást még nem olvastam itt.
Jó látni, hogy létezik olyan személy akivel ennyire egyezik a véleményem.
Massa 2007-es első hely átadását borítékolni lehetett sajnos, de ez a Ferrari mentalitása (ami objektíven nézve eredményes, tehát nem rossz dolog), szubjektíven épp nem volt jó számomra, mert a "jégkása" lett vb győztes.
Ennek a mentalitásnak a tudatában még neki állt feljebb idén Monaco-ban amikor Vettelt kellett az első helyre mozgatni.
Mit képzel magáról? Esélye sincs a vb címre, még a dobogóra sem, mert Bottas is lenyomja.
Örüljön hogy nem rúgták ki év közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!