Ki a jobb csapaton belül az F1ben?
Leírnátok hogy szerintetek csapaton belül ki a jobb?
Én el is kezdem:
Mercedes: Lewis a jobb, bár Valteriban is látok lehetőséget, de kicsit háttérbe szorul.
Ferrari: Vettel, de szó nincs arról hogy Kimi kevésbé jobb, de már kezd kifutni az időből.
Red Bull: Verstappen, bár sokszor balszerencsés helyzetben van. De szerintem sokkal jobb pilóta mit Daniel.
Toro Rosso: Kvyat. Tudom sokan máshogy gondolják, de nagyszerű pilóta, csak tönkretette hogy visszaléptették.
Egyébként én sem értem hogy miért pont őt, mikor 15-ban simán elverte a pontokat tekintve Danielt.
Force India: Perez is elég jó pilóta, de szerintem pár év múlva egy élcsapatnál fog versenyezni Ocon, aki szerintem jobb.
Haas: Grosjean, mindig rosszul választ csapatot, de egyik legjobb pilóta az F1-ben.
Sauber: Szerintem nem Pascal a jobb. A háttérbe szorított csapattársa Ericcson is sokszor előrébb végez mint ő.
Wiliams: Massa, Stroll elég gyenge.
McLaren: Alonsó, nem kell lülönösebb indoklás.
Renault: Hulkenberg a jobb. Palmer nem F1-be való.
Szerintetek?
Ferrari: sajnos Vettel, Raikkönennek nem megy a turbókorszak, én abban látom a problémát, előtte sose kapott volna ki ennyivel Alonsotól se.
Mclaren: Alonso
Williams: Massa
Mercedes: Hamilton
Red Bull: talán még Ricciardo, de Verstappen túlnőhet rajta, nehéz köztük dönteni, mind2őt nagyszerű pilótának tartom
Toro Rosso: Sainz nagyon jó szerintem, úgyhogy ő, Kvyat komolytalan, én nem indulnék ki abból az évből ahol épp legyőzte Ricciardot, pontokban, sose volt ő egy akkora tehetség, kb. egy Grosjean-szint max.
Haas: Grosjean, akit én nem tartok olyan jónak, mint te
Force India: talán még Perez, de hasonló a helyzet, mint a RB párosánál, Ocon nagy pilóta lehet.
Renault: Hülkenberg, egyértelmű, nagyon jó pilótának tartom.
Saubert: nem tudom, nem nézegetem őket sokat.
Merci: Lewis. Bottasban nem látom azt az átütő erőt, amúgy nem rossz
Ferrari: Egyetértek. Kimi néha olyan, mint egy "nyugdíjas".
Red Bull: Verstappen szerintem technikásabb, összességében Ricciardo jobb szerintem
Torro: Kvyat nekem nem tűnik nagy tehetségnek, és kissé egyszerűnek tűnik a srác
India: Ocon szerintem is nagy lesz, Perez sem rossz. Jó kis páros
Többivel egyetértek, kivéve, hogy Grosjean ha nem fújná fel magát ennyire, még jó pilóta is lehetne ...
Merga: Lui, Botlás középszer
Ferka: Fletó, Crykönnen nem F1-be való.
Dead Bull: egál, Ferstoffen gyors de összetöri, a másiknak a nevét nem tudom, az meg lassú de behozza a vasat dobogón.
willIams: Maszat
Szóbör: Mindkettő középszer
Retyó: Hulkenburg vagy ki.
Mercedes: Hamilton, mert Valteri kevés km-t versenyzett élcsapatban.
Ferrari: Vettel egyértelműen. Pedig nagyon is szó van arról, hogy Kimi kevésbé jobb, mert egyértelműen kevésbé jobb. Még mielőtt vb-t nyert kijelentette, hogy neki csak 1 cím kell (mint Mansell-nek), hogy beírja magát az F1 történelmébe, ilyen ambíciókkal nem is vitte többre, "csak" 1 vb-t nyert (Vettel-hez mérten csak 1-et).
Miután megnyerte a vb-t és mielőtt elment rallyzni már akkor sem volt ütőképes.
A Mclaren-ben jó volt (jobban akarta a sikert), de az örökös műszaki hibák áldozata volt.
Most meg csak azért van az F1-ben hogy pénzt csináljon és építse a nevetséges Iceman márkájának a hírnevét.
Red Bull: Verstappen nagyon hamar nagyon sokkal túl fogja szárnyalni Ricciardot, de ezt az évet talán még mögötte fejezi be a pontversenybe.
Toro Rosso: Sainz, Kvyat tönkre ment a lefokozásba és neki már csak lefele vezet az útja.
Force: Még Perez, de Ocon elég ígéretes.
Haas: Grosjean, de közel sem a mezőny legjobbja, inkább a középmezőny közepe, semmi extra.
Sauber: Wehrlain, mert szerzett már idén pontot ellentétben a csapattársával.
Williams: Elég szégyen, de a harmatgyenge (többszörösen kiégett és már-már életveszélyesen vezető) Massa jobb.
McLaren: Alonso, a mezőny legjobbja, tehát a mindenkori csapattársánál is jobb.
Renault: Hulkenberg toronymagasan.
Én nem értem ezt a Pascal dicsőítést.
Miért is?
Lényegében nem kiemelkedőbb Pascal teljesítménye. Nem végez előrébb minden futamon stb
Eddig 3 futam volt ahol mindketten beértek Marcussal, mégis 2x kikapott Pascal.
Ahhoz képest hogy Pascal akár most a mezőny legelején lehetne (Mercedes), egy olyan pilóta csapattársa akit egy nullának tartanak (Marcus). Pedig Ericcson fel tudja venni vele a csatát.
Kedves kérdező, senki sem dicsőítette Wehrlein-t, én sem.
Eléggé szürke mind a kettő, kb. azonos szinten vannak ugyanazzal a kocsival.
A tény az, hogy Wehrlein-nak van vb pontja, Ericsson-nak nincs, ezért ebben a szezonban egy fokkal jobb Wehrlein (eddig).
A vb pont megléte pedig elég fontos.
Értsd ha Wehrlein-nak lenne 12 Ericssonnak 2 akkor az már nem akkora differencia mint a mostani állás (Wehrlein: 4 Ericsson: 0).
Ha téged csak Wehrlein dicsőítése zavar kérdezz arról, hogy mennyire indokolt.
Nem tudom ki dicsőíti de a közvetítés alatt a kommentátorok az újabb pilóták közül Ocon-t emelték ki, még a kanadai futam előtt is, sőt egy nagyon kicsit már tavaly is és az ő "éltetése" viszont jogos.
Te totál agyhalott vagy. Ricciardo az előző érában azért nem volt kiemelkedő mert a Torronál ment ami csak egy B csapat. Cukimi meg csetlik botlik azóta hogy kivették az autókból az automata váltót meg az összes kütyüt, tehát kvázi amióta vezetni kell az autót azóta bénázik. Az hogy 2007-ben egy űrhajó volt alatta meg Massa félreállt és bemákolt egy vb-t kb ennyi amit fel tud mutatni. Amúgy egy agyonsztárolt középszer. Alonso meg Vettel is a padlót felmosta vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!