Mit szólsz ahoz, hogy Schumit hátrasorolták a 12. helyre?
Figyelt kérdés
Merthogy az utolsó méterekben megelőzte csAlonsót....
Szerintem igazségtalan, mert parádés előzés volt az a végén. És sztem mindenki ugyanúgy értelmezte a szabályt, mivel mindenki full gázzal tolta... Bekaphatja Daemon Hill (ő kezdeményezte a vizsgálatot, merthogy a bírák közt volt)
2010. máj. 16. 21:57
11/19 anonim válasza:
A szabály alapján nem lehet előzni,de van 1 másik szabály,miszerint lehet...én már nem értem. Egyébként túl súlyosnak tartom a bűntetést. És nem csAlonso,hanem Alonso.
12/19 anonim válasza:
Különben szabadott előzni mert tegnap mondták a híradóban hogy azok a pálya bírok zöld zászlót lengettek tehát szabad az előzés.. ezért a csapat fellebbezett az ítélet ellen.
15/19 anonim válasza:
Bár a mezőny gyakorlatilag nem a biztonsági autó mögött haladt át a célvonalon, mert Bernd Mayländer visszatért a bokszba, de a versenybírák a szabályzat 40.13-as pontjára hivatkozva úgy ítélték meg, hogy a futam ennek ellenére is biztonsági autós fázis alatt ért véget, így nem Schumachernek nem lett volna szabad előznie.
16/19 anonim válasza:
akkor minek ment be a biztonsági autó és miért lengettek zöld zászlót?
17/19 A kérdező kommentje:
Hiba volt zöld jelzést adni, de nem Schumi hibázott!
2010. máj. 19. 15:42
18/19 anonim válasza:
akkor legalább maradt volna minden úgy mind az előzés előtt..Mert ez tényleg nem Schumacher hibája volt..
19/19 anonim válasza:
Én értelmetlennek tartom máig azt a büntetést, mert akkor minek ment ki a biztonsági autó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!