Gokart versenyző szeretnék lenni! Hogyan kezdjek neki?
Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Norbert vagyok 16 éves. Nagyon kis korom óta Gokartozok. Már kicsinek is másodperceket vertem a felnőttekre. Aztán egyre többet jártam, és közelebb értem a pályacsúcsokhoz. Már törzsvendég voltam az Anna utcai pályán. A minap voltam Gokartozni egy jó évnyi kihagyás után. A Váci Gokart pályán, 23.842-t mentem, és a pálya rekord az 21.911... A csapattársaimtól másodpercekkel voltam jobb. Az ottani fiúk integettek hogy lassítsak, mert nagyon nem egy kategóriába vagyok a tapasztalt felnőtt sofőrökkel. Igazából ebbe születtem, de nem tudom hogy kezdjek bele. Nem nagyképűségből mondom, de szeretném ha felfedeznének, mert mindenkinek tátva marad a szája ha a pályán vagyok... Nem tartom magamat jónak, sőt... De szeretnék ezen a vonalon elindulni, mert mindenki ezt javasolja és ha a pályán vagyok, teljesen átszellemülök. Nade picit el kanyarodtam a témától. Kérdésem az lenne hogy mit hogyan kell csinálnom, és kit kell megkeresnek ahoz hogy ezen a vonalon el induljak?
Felfedeznének?Az autósportban mindent magadnak fizetsz egészen addig,amíg közepesen híres nem leszel és a menedzsered szerez szponzorokat.Amit tehetsz,hogy veszel egy gépet és legalább egy szerelővel mész versenyről versenyre Európa szerte.Ne számolj kis rezsivel,ez nem arról szól.
2017. máj. 6. 22:30
2/8 Jamle29 válasza:
kicsiként hogy tudtál másodperceket ráverni felnőttekre? Akkor csak a junior kategóriás gokart-al mehettél
2017. máj. 8. 08:33
3/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a választ! Hasznos volt és igaz!
Igen de mivel már ismertek adtak alám felnőtt Gokartot.. és azt hogy kicsi voltam olyan 8-10 éves koromra értem :)
Egyébként neveztem amatör versenyre.. Most Május 20.-án lesz a SPEEDWAY pályán egy verseny.. Remélem a hozzám hasonlóak között is sikerül valamit elérni.
2017. máj. 8. 22:11
4/8 anonim válasza:
Már megint kezdődik ez a szokásos hülyesèg. Érdekes, itt mindenki egy őstehetség, mindenki a következő F1 legenda lesz.. Fe várj egy kicsit! Te azt mondtad, hogy nem tartod magad jónak.. Aztán pár sorral lejjebb meg azt írogatod, hogy hogyan lehetne téged felfedezni..? Mivan?! Egyébként még egy töketlen csávó vagy. Nem bírsz utánanèzni a neten a dolgoknak? Van olyan, hogy HCK gokart.. Az egy amatőr bajnokság. Voltak már olyanok, akiket ott fedeztek fel. Indulj el ott..
2017. jún. 9. 19:48
5/8 anonim válasza:
Na de mi volt az eredmény az amatőr futamon? Hányadik lettél?
2017. jún. 9. 19:49
6/8 anonim válasza:
Max azért intettek mert nem akarták hogy egy vadbarom összetörje a gokartot vagy szétcsessze a pályát. Meg mi ez hogy másodpercekkel verted a felnőtteket?? Nem tudom, hogy a nagy pályafutásod alatt hallottál-e már arról hogy súly különbség. Meg mi az hogy felfedezzenek?? Azért mert anya apa nagy szemekkel néz hogy milyen ügyi bügyi vagy a pályán ne hidd azt hogy őstehetség vagy. Nagyon sok macerával jár ez az egész ha versenyszinten akarod űzni. (nem tudom mennyire nézel F1-et de az sokat ad bele)
2017. júl. 12. 23:31
7/8 anonim válasza:
De kérdező, figyelj! Most mondok valamit, ami 100%-ig igaz! Én is mentem gokartozni. Szinte mindenkit megvertem, a szüleim is mondták hogy elég jó vagyok. Ezért elindultam egy gokart bajnokságban, ami nem is profi.. És úgy elvertek, hogy besz@rsz. Ez ennyi.. Nem tudom mit álmodozol itt, de inkább állj neki tanulni, minthogy álmodozz.. Agyilag valami 7 éves gyerek lehetsz. Fel kéne nőnöd..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!